KOŽA

Najučinkovitije maske koje će obožavati i najproblematičnija koža lica

Za čist, zdrav i matiran izgled kože lica

Pronaći idealan proizvod za njegu kože lica jedan je od najvećih izazova u beauty svijetu. S druge strane, ovaj izazov postaje još veći kad govorimo o problematičnoj koži koju je zaista izazov pravilno tretirati, stoga se pored kvalitetnih skincare proizvoda u vašoj rutini mora pronaći i učinkovita maska za lice koja će spriječiti potencijalne upale kože, kao i umanjiti one postojeće!

Ako imate problematičnu kožu lica, onda najbolje znate koliko je izazovno takvu kožu dovesti u balans. Osim što je važno imati nadohvat ruke učinkovite proizvode za njegu, jednako tako je važno ostati dosljedan i uporan u samoj njezi, a što se nerijetko čini još većim izazovom jer rezultati nerijetko dolaze i nakon nekoliko mjeseci korištenja. Ono s čime možete unaprijediti svoju njegu te spriječiti stvaranje novih upala na koži su maske za lice namijenjene upravo ovakvom tipu kože. Osim što će detaljno očistiti pore u koje se nerijetko nakuplja sva ona prljavština koju nismo uspjeli ukloniti klasičnim čistačem, maske za lice pružit će jedan poseban tretman zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima zbog kojih je koža svježijeg izgleda te meka na dodir. Naš favorit definitivno je Biologique Recherche Masque Vivant, hvaljena maska koja vraća kožu u njezin balans i to nakon jednog tretmana.

Ova maska posebna je po tome što sadrži visoku koncentraciju aktivnih sastojaka za pročišćavanje, regulira prekomjerno izlučivanje sebuma i smanjuje neželjene pojave na koži, a zahvaljujući čemu je ona čista, zdrava i matirana. Pored ove maske, u nastavku smo izdvojili još nekoliko omiljenih proizvoda koje se isplati imati u rutini, stoga je pravo vrijeme da ih i sami testirate!

Biologique Recherche Masque VivantUriage Hyseac Peel-off maska

Kiehl's Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque

Clarins SOS Pure Face Mask

Foto: Instagram, Clarins, Kiehl's, Uriage, Biologique
Objavljeno: 03.12.2022. u 16:35
Tagovi: maske, koža

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p