KOŽA

Najučinkovitiji proizvodi za samotamnjenje zbog kojih će koža zablistati!

Omiljeni proizvodi za brončani ten i meku kožu

Iako se još uvijek čini prilično daleko, činjenica je da je naše najdraže godišnje doba – ljeto, pred vratima, a sunčanih dana sve je više i više. Dolaskom sezone kratkih haljinica i ljetne garderobe, došlo je i vrijeme da otkrijemo svoju kožu kojoj, priznajemo, nedostaje preplanuli ten koji toliko volimo vidjeti na zdravoj, osunčanoj koži.

Mnogi od nas još uvijek nemaju mogućnost satima ležati na suncu kako bi postigli prirodni preplanuli ten, stoga će u ovom prijelaznom periodu od velike koristi biti proizvodi za samotamnjenje uz koje možete postići brončani ten u bilo koje doba godine, no uz pravilan odabir i pravilno nanošenje. Mnogi smatraju proizvode za samotamnjenje najomraženijim beauty proizvodom, I to uglavnom zbog preskakanja pravila kojih bi se svakako trebali pridržavati.

Vrlo je važno ravnomjerno nanositi ovakav tip kreme, spreja ili pjene kako se na vašoj koži ne bi pojavile ružne fleke koje je teško ukloniti
. Isto tako, prije samog nanošenja, preporuča se testirati proizvod na manje vidljivom dijelu tijela kako biste bili sigurni da ćete postići boju kakvu želite.

Za što bolje rezultate ne zaboravite napraviti kvalitetan piling prije nanošenja, kako bi vaša koža bila suha i čista, a na prirodno suha područja kao što su laktovi, zglobovi i koljena, nanesite minimalnu količinu. U moru proizvoda za samotamnjenje koje možete pronaći u aktualnoj ponudi svih boljih drogerija katkada je zaista teško odlučiti se i odabrati savršen omjer cijene i kvalitete. Upravo zato smo u nastavku članka izdvojili one proizvode s kojima ćete lako postići savršen ten i koje vas neće razočarati.Avène Sun Self Tanning
Ziaja Cupuacu

 

St.Tropez Self Tan Purity
St.Tropez Gradual Tan TintedBioderma Photoderm Autobronzant
Collistar Self Tanners

Objavljeno: 05.05.2020. u 10:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p