KOŽA

Najučinkovitiji serum s retinolom na sjajnom 'Black Friday' popustu

Serum koji se mora pronaći u vašoj shopping košarici

Iako se donedavno 'Black Friday' groznica vezala isključivo za američko tržište, ovih dana ne možemo se niti okrenuti, a da nas sjajni popusti ne 'vuku' za rukav. Gotovo sve oko nas poprimilo je dobro poznati znak 'sale', no koliko god brojni popusti zvučali atraktivno, toliko je teško razlučiti što se zaista isplati staviti u svoju shopping košaricu. Ono što se mora pronaći u baš svakoj kolekciji zaljubljenika u skincare svijet jest dobar serum, ali ne bilo koji, već onaj na bazi sastojka o kojem se u posljednje vrijeme u beauty svijetu ne prestaje pričati!

Gotovo niti jedan sastojak u beauty svijetu nije stvorio toliki hype kao što je to pošlo za rukom retinolu, pa tako brojni dermatolozi upravo retinol smatraju svetim gralom među sastojcima za njegu kože zbog njegove jedinstvene i klinički dokazane sposobnosti vidljivog smanjenja bora i drugih ključnih znakova starenja koja je rezultat pojačavanja obnove površinskih slojeva kože te obnove gustoće i čvrstoće kože. Međutim, zbog svoje jačine proizvodi koji sadrže retinol također mogu uzrokovati različite neugodne nuspojave, uključujući suhoću, vidljivo crvenilo i ljuštenje, posebno u ranim fazama upotrebe. U većini je slučajeva proizvode s retinolom potrebno uvesti u rutine njege kože postupno, odnosno mijenjajući jačinu retinola: da bi se primijetio njegov transformativni učinak, najprije se mora izgraditi tolerancija kože na ovaj sastojak. Bez savjeta stručnjaka, ovaj postupak može biti zbunjujući, neugodan i frustrirajući.

Ako do sada niste pronašli idealan serum na bazi retinola, onda definitivno morate isprobati hvaljeni Kiehl'sov Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum. Ovaj serum poznat je po svom inovativnom pristupu retinolu formuliranom u obliku precizne dnevne doze koja pruža vidljiv učinak u borbi protiv starenja, a sada ga možete pronaći i na genijalnom 'Black Friday' popustu od 25% koji počinje 24.11 i traje do 27.11. u svim Kiehl'sovim trgovinama, kao i na web shopu.

Inspirirana medicinskom znanosti „mikrodoziranja”, odnosno upotrebom snažnih sastojaka u malim i preciznim dozama, ova Kiehl’sova inovacija u obliku seruma sadrži pažljivo osmišljenu dozu retinola koja djeluje tako da postojano potiče obnovu površinskih stanica kože. Sa svakom dozom dnevne količine potrebne snage, nove stanice postupno izbijaju na površinu te daju koži svjež i obnovljen izgled.

Osim moćnog sastojka – čistog retinola, Kiehl’sova inovacija u formuli također sadrži ceramide i peptide kako bi ojačala kožnu barijeru i pojačala toleranciju kože na retinol, počevši već od prve upotrebe. Tako se ova nježna i ciljana formula može upotrebljavati danju i noću te je prikladna za sve tipove kože, uključujući i onu osjetljivu. Za najbolje rezultate prilikom upotrebe jednostavno nanesite jednu dozu seruma na čistu kožu, a nakon njega hidratantnu kremu. Tijekom dana nanesite i kremu sa širokim spektrom zaštite od sunca s prilagođenim zaštitnim faktorom.

 

Ovaj je proizvod moguće upotrebljavati i na drugim područjima na kojima su vidljivi znakovi starenja kože, uključujući područje oko očiju, vrat, dekolte i gornji dio šake. Kompatibilan je za nanošenje na ili ispod drugih Kiehl'sovih seruma i hidratantnih krema, kao što su Powerful-Strength Line- Reducing Concentrate, Clearly Corrective Dark Spot Solution, Super Multi- Corrective Cream, Hydro-Plumping i Vital Skin Strengthening Serum, a koje također možete pronaći na Kiehl'sovom sjajnom 'Black Friday' popustu!

Foto: Instagram, PR
Objavljeno: 24.11.2022. u 11:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p