KOŽA

Najveći beauty trend nalazi se na vašim noktima

Efektna manikura koja privlači poglede

Ponekad imamo osjećaj kao da zima traje čitavu vječnost, stoga i ne iznenađuje nevoljko raspoloženje koje osjećamo s vremena na vrijeme. Jednoličnost života često zna biti dodatno breme koje nam je svakim danom sve teže nositi, pa nije naodmet potražiti neka rješenja koja će nam omogućiti da se osjećamo bolje u vlastitoj koži.

Poznato je kako se naše raspoloženje često zna oslikavati na naš vanjski izgled. Nokti su dio tijela koji ponekad govore o nama i više nego što bi možda željeli, pa tako njihov izgled može otkriti jeste li uredni, često nervozni te volite li eksperimentirati s bojama ili su neutralni tonovi vaša mirna luka. No, bez obzira u koju skupinu spadali, svima nam je s vremena na vrijeme potrebno osvježenje, a njega je najbolje potražiti u razigranom i šarenom svijetu manikure. Efektne boje na noktima su itekako poželjne ove sezone, pa će tako vaše ruke krasiti boje koje dozivaju proljeće i toplije dane, poput ljubičaste, narančaste, nježno roze isl.

Naglasak je na raskošnim bojama, stoga napravite pauzu od, pomalo suvišnih, detalja i dekoracija. Također ako boje nisu vaš osobni favorit te želite ostati dosljedni svome minimalnom looku, uvijek se možete poigrati s nježnijim nijansama ili pastelnim bojama koje odišu romantikom. Nadalje, kako živimo u užurbanom svijetu, sigurno nemate baš puno slobodnog vremena za njegu noktiju, stoga koristite lakove za nokte koji zbog svoje gel strukture sprječavaju pucanje te istovremeno omogućavaju dugotrajnost laka na noktima. Gel je pojam koji često poistovjećujemo s profesionalnom manikurom, no Avon u svojoj novoj beauty kolekciji pruža stručni tretman i to bez korištenja UV lampe. Ušteda vremena i lijepi nokti ipak mogu ići zajedno u istoj rečenici!

Foto: PR
Objavljeno: 30.01.2019. u 15:19

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p