KOŽA

Najzgodniji muškarac na svijetu - Brad Pitt ima svoju skincare kozmetiku!

Ako ste oduvijek željeli izgledati kao popularni glumac, od sada to i možete!

Ako ste mislili kako lista celebrity skincare linija ne može biti dulja, varate se! Na nju se odnedavno upisao popularni Brad Pitt i to vlastitim skincare brendom Le Domaine, a što je zapravo iznenadilo mnoge...

Trend lansiranja celebrity skincare linija nešto je što već neko vrijeme trese beauty scenu, no nitko zapravo nije očekivao da će se u ovoj branši okušati i Brad Pitt. Sasvim je očito da su skincare proizvodi zamijenili donedavni hype u vezi parfema, kao i to da je ulaganje u njih očito izrazito profitabilno. Iako je ovaj potez iznenadio mnoge, kada malo bolje pogledamo imidž koji Bred Pitt ima, zapravo je riječ o sjajnom poslovnom potezu. Brad slovi kao jedan od najzgodnijih muškaraca na celebrity sceni te mnogi teže izgledati baš kao on, stoga lansiranjem ove skincare linije im je to (barem prividno) i omogućeno.

U posljednjem intervjuu za magazin Vogue, Brad Pitt je izjavio kako je poprilično jednostavan po pitanju njege lica, a koja se sastoji od čišćenja kože, nanošenja seruma i kreme. Upravo se ti proizvodi mogu pronaći u njegovom kozmetičkom brendu Le Domaine, a koji se može pohvaliti i svojim prirodnim, pročišćenim sastojcima. Također, jedan od sastojka u kozmetičkim proizvodima je grožđe s Pittovog francuskog imanja Chateau Miraval, za koje se trenutačno sudski spori s bivšom suprugom Angelinom Jolie, a koje je poznato kao sjajan antioksidans i poprilično popularan sastojak u skincare proizvodima.

Iako proizvodi zvuče i izgledaju obećavajuće, njihova cijena poprilično je paprena. Tako ćete za čistač lica Le Domaine Cleansing Emulsion trebati izdvojiti 80 američkih dolara, dok za kremu Le Domaine Cream i Fluid Cream 320 dolara. Moramo priznati da smo znatiželjni vidjeti hoće li ova kozmetička linija zaživjeti na tržištu i još važnije, hoće li steći vjernu publiku koja će se proizvodima i vraćati!

Foto: Instagram
Objavljeno: 22.09.2022. u 10:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p