VIJESTI

Pamela Anderson predstavila liniju proizvoda za njegu lica zrele kože: Ovo su prve recenzije

Njegujući proizvodi za lice i usne
Poznata američka glumica Pamela Anderson prošle godine iznenadila je javnost izjavom da prestaje nositi šminku, a dodatnu težinu takvoj statement odluci dala je dolaskom na tjedan mode bez imalo šminke. Time je doprinijela već popularnom minimalističkom trendu zvanom "clean girl look" koji podrazumijeva nošenje ili jako malo šminke ili nimalo. 

Da misli ozbiljno dokazala je i pozirajući za modne kampanje i objavljujući na društvenim mrežama fotografije bez imalo šminke. Na njima se jasno vidi njeno lice sa svim nepravilnostima i manama, bez želje da ih prekrije. Također, kroz njezin modni stil te Instagram profil provlače minimalistička i klasična obilježja koja odišu elegancijom. Kroz svoj stav o šminkanju nedvojbeno je promicala prihvaćanje samih sebe, bez potrebe da se nešto mijenja. Može se reći da je to pravo osvježenje s obzirom na veliku količinu obrađenih fotografija na društvenim mrežama te sve većim porastom konzumerizma koji se na internetu često promiče. 

 Čini se da su navedene karakteristike vrlo slične i njenom brendu, Sonsie Skin, koji nedavno predstavila. Linija kozmetičkih proizvoda sastoji se od tri proizvoda, a njihov izgled u punom smislu riječi predstavlja njen stil i 'vibe'. Fokus cijele linije proizvoda prvenstveno je na hidrataciji i njezi kože, a linija se sastoji od maske i seruma za lice te balzama za usne. 

 

 
Kako navodi Cosmetic Business, Pamela je navodno preuzela brend od prijašnjih vlasnika. Također, njihov naslov članaka o Pamelinoj liniji pobuđuje sumnju da je cijela priča oko njenog odmaka od šminke bila s ciljem da javnost pripremi na to da je vlasnica skincare brenda. Korisnici na društvenim mrežama nisu lako prihvatili dolazak još jednog beauty brenda kojem je vlasnica "poznata" osoba. U komentarima objava na Instagramu korisnici izjavljuju, "Definitivno se tako čini. Pogotovo kada pomislite na Aliciu Keys koja je rekla da se više ne šminka, a nakon nekoliko mjeseci izašla je sa svojom Keyes linijom za njegu kože/šminke.", suprotno tome neki korisnici stali su na stranu Pamele, "Volim Pamelinu autentičnost. Uvijek je bila iskrena o svojoj koži. Bolja od MNOGIH drugih slavnih koji samo pokušavaju zaraditi novac." Što je zapravo točno, za sada nitko ne može znati, vrijeme će pokazati kako će se linija razvijati i hoće li ju više ljudi prihvatiti. 

 

Foto: Instagram
Objavljeno: 28.01.2024. u 16:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p