KOŽA

Ne volite nositi puder? Onda ove tonirane kreme morate imati u svojoj kolekciji!

Za blistav, ujednačen i prekrasan izgled kože lica

Iako puder spada u onu skupinu make up proizvoda koji se može pronaći u baš svakoj kozmetičkoj torbici, sigurni smo da njegovo nošenje i nije baš najsretnije rješenje koje volite vidjeti na svojoj koži. Osjećaj zatezanja i suhoća kože lica nešto je s čime se ovih dana suočavamo zbog niskih temperatura i vjetra, a kada tome pridodamo i puder koji doprinosi samoj suhoći kože, tonirane kreme zapravo se same po sebi izdvajaju kao puno bolja opcija!

Ako još uvijek niste upoznati s pojmom tonirane kreme, onda biste to odmah trebali ispraviti. Riječ je o proizvodu koji savršeno spaja make up i skincare svijet i to tako da u jednom proizvodu imamo hranjivu, hidratantnu formulu i pigment. Za razliku od klasičnog pudera, ove kreme neće ostaviti kožu suhom niti ju zatezati već će u potpunosti prirodno 'sjesti' na samo lice, stvarajući prekrasan izgled kože koja kao da 'puca' od zdravlja. S druge strane, kao nedostatak ovog proizvoda izdvaja se vrlo lagano prekrivanje, ali ju problematična koža, kao i koža s nešto većim nepravilnostima može koristiti u kombinaciji s omiljenom korektorom.

Također, veliki broj toniranih krema obogaćeno je sastojcima koji pružaju dubinsku njegu kože, kao i nužnu SPF zaštitu koju ne smijemo zanemariti za vrijeme nešto hladnijih mjeseci jer je koža i dalje izložena štetnim sunčevim zrakama. Danas se na tržištu može pronaći pregršt toniranih krema koje savršeno rade svoj posao, pa tako možete birati i između osjetljive ili masne kože, a u nastavku smo izdvojili nekoliko favorita koje se isplati imati u svojoj rutini!

Bioderma Sensibio AR BB krema SPF 30

Dr. Hauschka Regenerating Day Cream Complexion tonirana krema, It Cosmetics Your Skin But Better CC Cream with SPF 50+

Bobbi Brown Bobbi Brown Nude Finish Tinted Moisturizer blagi hidratantni make up SPF 15 nijansa LIGHT TINT

Urban Decay Hydromaniac Tinted Glow Hydrator moisturising foundation, Lancôme Skin Feels Good

Foto: Instagram, Urban Decay, Lancome, Bobbi Brown, Dr.Hauschka, It Cosmetics, Bioderma
Objavljeno: 29.11.2022. u 11:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p