KOŽA

Ne volite nositi puder? Onda su tonirane kreme kao stvorene za vas!

Hibrid između laganog pudera i kreme za lice!
Imati ujednačen ten, prekrasnog izgleda i bez vidljivih nepravilnosti želja je mnogih, no koliko god bili ustrajni u vlastitoj skincare rutini, ovakav izgled kože izrazito je teško postići. Upravo zato se nadohvat ruke treba pronaći kvalitetan proizvod koji će u tren oka transformirati izgled naše kože, a upravo to pružaju popularne tonirane kreme!

Iako se toniranih krema sjetimo samo za vrijeme vrućih, ljetnih mjeseci, njihovo korištenje zapravo je prikladno tijekom cijele godine. Ono što volimo kod toniranih krema jest to što uzimaju ono najbolje iz make up i skincare svijeta te na koži stvaraju najljepši prirodni ten. Ovaj proizvod je idealan za sve one koji ne vole osjetiti težinu i zatezanje pudera, a opet žele koži pružiti hranjivu njegu s prekrasnim efektom. Prekrivanje toniranih krema nije baš impresivno kao kod pudera, stoga ćete sitne nepravilnosti kože ipak trebati prikriti omiljenim korektorom. S druge strane, ovaj lagani, prirodni make up look idealan je za ispunjavanje svakodnevnih obaveza zato što je riječ o 'dva u jedan' proizvodu, pa tako uvelike skraćuje našu rutinu spremanja. Također, možete birati između nekoliko varijanti toniranih krema; od onih mat, pa sve do onih koje koži pružaju zdrav sjaj. Mnoge od njih su formulirane i sa SPF zaštitom, što je dodatni bonus.
 
U nastavku smo izdvojili nekoliko omiljenih toniranih krema zahvaljujući kojima će koža biti nahranjena i jednostavno prekrasnog izgled!

Lancome Skin Feels Good Hydrating Skin Tint Healthy Glow Foundation SPF 23, Novexpert Anti-Age Krema s karamelom

Urban Decay Hydromaniac Tinted Glow Hydrator

Avene Antirougeurs Unify Ujednačavajuća njega SPF 30, Bioderma Photoderm Cover Touch tonirana krema SPF 50+

Foto: Instagram, Lancome, Novexpert, Urban Decay, Avene, Bioderma
Objavljeno: 21.09.2022. u 13:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p