KOŽA

Ne znate gdje otići na dobru manikuru i pedikuru u gradu Zagrebu? Onda ovu adresu morate posjetiti!

Znamo gdje napraviti prekrasnu manikuru!
Za nokte često znamo reći da su naš najljepši ukras! Iako na prvu neprimjetni, činjenica jest da lijepa manikura može uvelike transformirati naš cjelokupni look te mu pružiti ključnu točku na i, stoga ne iznenađuje da puno pažnje posvećujemo njihovom izgledu te da nam je poprilično važno pronaći savršeni salon za manikuru koji će osim kvalitetne manikure, biti i sjajan spoj divnog interijera i odnosa prema klijentima...

Dobrih kozmetičkih salona u gradu Zagrebu, a u kojima možemo napraviti kvalitetnu i prekrasnu manikuru ne manjka, a visoko na ovaj dugačak popis smjestio se i salon Ella, kojem nije dugo trebalo da stekne status omiljene adrese za uređivanje noktiju. Također, ovaj salon obožavamo posjetiti svaki put kada poželimo nešto lijepo, drugačije i trendi. Iza ovog salona stoji Ella Perinović te iako je riječ o relativno novom salonu na našoj beauty sceni, unutar prvih 6. mjeseci rada otvorio je čak 5 radnih mjesta uz veliki potencijal dodatnih zapošljavanja: "Ljubav prema noktima svakako je postojala od srednje škole, no tada to još nisam vidjela kao karijeru. Nakon srednje škole sam studirala sportski menanagement na collegu u Americi gdje sam se i ujedno natjecala za faks u tenisu. Povratkom u Hrvatsku, upisala sam Tehničko Veleučilište u Zagrebu, smjer informatički dizajn. Nakon završetka studiranja, uz sve grane za koje sam se školovala, ipak je prevladala ljubav prema noktima." - govori Ella, vlasnica salona.

Nadalje, kada govorimo o aktualnim trendovima u svijetu manikura, ovih dana vlada apsolutni hype oko 'Hailey Bieber' manikure: "To su u suštini jednostavni nude nokti uz dodatak Chrome pudera koji daje perlasti odsjaj te ih tako čini posebnima." - objašnjava Ella i dodaje ". Usluge koje su također najtraženije su trajni lakovi na rukama i nogama pošto se nalazimo u ljetnoj sezoni. Klijenti se trenutno fokusiraju na prirodniji 'look', te su popularnost ugradnji zamijenili trajnim lakovima. Odabrali smo suradnju s Juliana nails brendom s kojima smo jako zadovoljni zato što su im materijali kvalitetni, dugotrajni, pigmentirani i raspolažu s velikim spektrom boja." - objašnjava Ella.

Osim vrhunske usluge, salon Ella oduševljava i svojim preslatkim, girly interijerom koji je Ella sama osmislila i dizajnirala: "Oduvijek me zanimao unutarnji dizajn, pa mi sam taj proces nije predstavljao ništa drugo osim užitka i zabave. Htjela sam klijentima pružiti prostor u kojem će se osjećati ženstveno i opušteno, da to bude njihova mala 'roza oaza'." - dodaje Ella.

S obzirom na to da su pred nama hladniji mjeseci, trendovi koji će prevladavati u svijetu manikure nešto su drugačiji od ljetnih te se vraćamo tamnijim nijansama koje će najbolje odražavati raspoloženje ovog, često tmurnog godišnjeg doma: "Uvijek se veselimo adventskom razdoblju jer tada kreće sezona crtanja i šljokica. Pojedinačne trendove je teško predvidjeti jer se ponekad dogode preko noći, zavisno o tome s kakvim noktima je slavna zvijezda viđena." - govori Ella.

Salon 'Ella' možete pronaći na adresi Vlaška ul. 79, 10000, Zagreb, stoga rezervirajte svoj termin na vrijeme!

Foto: Instagram
Objavljeno: 29.08.2022. u 12:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p