KOŽA

Neodoljive ilustracije na poklopcu Melema podsjetit će vas koliko je ljubav jednostavna!

6 ilustracija koje zorno prikazuju svakodnevno lice ljubavi!

Omiljeni «mali» Melem ove veljače doslovno postaje simbol topline, razumijevanja, privrženosti i povjerenja. U novom ruhu, s bijelim poklopcima na kojima splitska akademska slikarica Tisja Kljaković Braić donosi posebno osmišljeni 'Ljubavni Melem' opus kroz šest prepoznatljivih ilustracija, pa tako ovaj omiljeni beauty proizvod bezrezervno širi nježnost i ljubav!

Splitska akademska slikarica Tisja Kljaković Braić svojim je prepoznatljivim rukopisom na poklopcima popularnog 'malog' Melema prikazala one male, vrijedne trenutke ljubavi. Tople svakodnevne situacije prepune pažnje i osjećaja osmišljene su baš za Melem - jer ima li boljeg melema od iskrene ljubavi? Ilustracije virtuozno dočaravaju svu jednostavnost, ali i moć ljubavi. "Mali životni trenuci toliko su jednostavni, ali ujedno toliko moćni, a prolaze nezamjetno dok ih ne „ulovite“ pa pogledate, nasmijete im se ponovno i počnete ih cijeniti više. Ti su trenuci prisutni među svima nama, a dobivaju dodatno na važnosti tek kada se zapišu ili nestanu. Zato živite u trenutku, cijenite ga, budite nježni u sitnicama prema dragim osobama i život će vam biti melem", ispričala je Tisja Kljaković Braić.

U ograničenoj nakladi, Ljubavni Melem s Tisjnim potpisom promiče vrijednosti poput nježnosti, pažljivosti i brige za dragu osobu. Tako Melem (p)ostaje ljubav (za kožu), baš kao što je ljubav melem (za dušu). Ljubavni Melemi dostupni su u dm prodavaonicama, a uskoro i u svim drogerijama te većim trgovinama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 24,90 kuna!

Foto: PR
Objavljeno: 13.02.2020. u 10:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p