KOŽA

Nijanse laka za nokte koje ove zime obožavamo

Boje koje savršeno odgovaraju toplom pletivu

Iako su temperature debelo ispod nule, pa ruke štitimo rukavicama, to nije razlog da svoje vrijeme ne posvetimo njezi naših noktiju. Odabir boje laka na noktima može puno toga reći o našem modnom stilu i osobnosti, a koje nijanse ove zime volimo nositi, saznajte u nastavku!

Njegovani i lijepi nokti beauty su imperativ svake žene, a njihova njega teško je ostvariva bez odgovarajućeg laka za nokte koji našim rukama pruža 'ono nešto'. Beauty trendovi su trenutno raskošniji no ikad, a u samom središtu trendova pronašla se paleta jarkih i zagasitih boja. Nadalje, riječ je o tonovima koji će začiniti i onaj najjednostavniji zimski look, a iako je možda na prvu neprimjetna, manikura je ipak najljepši ukras kojim možete osvježiti svoje ruke.

Tako nas zimska sezona ove godine vraća raskošnim bojama bobičastog voća, tamnim nijansama crvene, ali i decentnijim nijansama koje pružaju jednako dobar efekt. Nijanse smeđe boje istaknule su se kao savršeni izbor ako težite jednostavnosti te su se pokazale kao dostojna, 'zimska' zamjena omiljenoj nude nijansi. Čokoladni tonovi ili oni boje lješnjaka dovoljno su decentni da svoju manikuru možete nositi svaki dan, a opet je boja dovoljno raskošna da ju uklopite i u večernja izdanja. Crveni lak za nokte i dalje je ostao svevremenski klasik kojeg obožavamo i tijekom čitave godine, a ukoliko želite posegnuti za tamnijom nijansom laka za nokte, pomalo dosadni crni lak možete zamijeniti elegantnijom alternativom u vidu tamnoljubičaste boje.

Foto: Instagram
Objavljeno: 11.01.2019. u 12:33
Tagovi: lak za nokte, beauty

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p