KOŽA

Izgledajte njegovano u bilo kojoj životnoj dobi

Pravovremenom njegom kože do mladolikog izgleda!

Ove jeseni iz Poliklinike Bagatin dolazi nešto novo. Nešto drugačije, nešto posebnije i osobnije. Tri stvarne klijentice odlučile su stati ispred fotoobjektiva i postati protagonisticama nove kampanje Poliklinike pod nazivom ‘Povezani iskustvom’.

Što je zajedničko Tanji, Maji i Stanki? Svaka od njih individua je za sebe koja dnevno živi nekoliko uloga - supruge, majke, poslovne žene, prijateljice… Njihovo životno iskustvo je bogato, svakodnevica potpuno drugačija, ali ispunjena. I ipak uspijevaju odvojiti malo vremena za sebe i posvetiti se njezi svoga izgleda te zdravim životnim navikama. Zajednička im je i naklonosti lijepom, njegovanom, prirodnom, profesionalnom, personaliziranom. Zajednička im je njihova omiljena destinacija za ljepotu kojoj su dale svoje povjerenje, u čiju su se stručnost odmah uvjerile i gdje su postigle točno one rezultate kojima su težile.

Upravo njihove sjajne klijentice, Tanja, Maja i Stanka, od kojih svaka predstavlja svoju životnu dekadu, točnije 30-e, 40-e i 50-e, bile su im inspiracija za novu kampanju za anti-age tretmane. U Poliklinici Bagatin vole reći kako su godine samo stanje uma te da se jednako dobro i njegovano može izgledati u bilo kojoj životnoj dekadi – čemu ova posebna kampanja baš ide u prilog!

Damir Kedžo, Martina Boščić, Maja Čizmić, Tanja Brezinšćak, Stanka Juras Bosnić, Lana Klingor Mihić, Ana Begić Tahiri

dr. Josip Lovrić, Ana Mogulić, Ognjen Bagatin, Kristina Ukalović, Bojan Pintarić

Maja Čizmić, Tanja Brezinšćak i Stanka Juras Bosnić

Foto: Marko Grubišić
Make up: Saša Joković
Frizura: Ante Pažanin
Stilist: Ivan Friščić
Objavljeno: 04.09.2019. u 11:49
Tagovi: beauty

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p