KOŽA

Nova korejska tehnika čišćenja lica koja garantira blistavu kožu

Tehnika koju morate uvrstiti u svoju beauty rutinu

Niti jedna beauty rutina ne može proći bez temeljitog čišćenja lica jer o njemu ovisi zdravlje naše kože, a samim time i njezina ljepota. Proizvod koji se nalazi pri samom vrhu kada je njega kože u pitanju jest tonik, a korejski način njegove primjene će vam pokazati kako da iz njega izvučete maksimum.

Tonik je poznato sredstvo koje najčešće koristimo za čišćenje našeg lica na dnevnoj bazi, a uglavnom se sastoji od vode, biljnih ekstrakta te esencijalnih ulja. Bilo da je riječ o suhoj, masnoj, mješovitoj koži ili onoj normalnoj, tonik je beauty proizvod koji svakako mora imati svoje mjesto u kozmetičkoj torbici. Pravilno korištenje tonika omogućava da u konačnici doskočimo problemu suhe i dehidrirane kože, što je česti problem kada su temperature debelo ispod minusa, a također pomaže i kod problema proširenih pora te raznih disbalansa kože. Ono što je veliki novitet u beauty svijetu je nova korejska tehnika čišćenja lica koja nas prije svega upozorava na nepravilno korištenje ovog kozmetičkog proizvoda.

Metoda pranja kože lica uz pomoć tonika poprilično je jednostavna te ćete ju sigurno odmah uvrstiti u svoje beauty rituale. Za razliku od uobičajene rutine koja se uglavnom sastoji od faze čišćenja lica, nanošenja tonika te hidratizacije kože, korejska metoda sugerira da nanošenje tonika uvrstite u fazu čišćenja lica i to na poprilično jednostavan način. Nakon što ste očistili lice i uklonili sav make up, potrebno ga je dobro isprati vodom kako bi bili sigurni da ste uklonili sve nečistoće. Zatim, dok je koža lica još mokra, pomiješajte malo svoj toner s vodom te ponovno operite lice. Tako ćete svom licu osigurati dodatnu hidratizaciju, umanjiti vidljive pore te učinkovito ukloniti nakupljena ulja u porama.

Foto: Instagram
Objavljeno: 09.01.2019. u 10:41

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p