KOŽA

Od luksuznih do cijenom pristupačnih proizvoda: izdvojili smo nekoliko najomiljenijih pudera svih vremena!

Najbolji tekući puderi koje baš uvijek iznova kupujemo!
Bez obzira na to jeste li strastveni zaljubljenik u make up ili se istog sjetite samo onda kada su posebne prigode u pitanju, činjenica jest da se jedan dobar puder mora pronaći u baš svakoj make up kolekciji. Danas se na tržištu može pronaći zaista pregršt pudera, no pronaći onaj idealan koji će kao takav uspješno odgovoriti na svaki izazov u make up rutini nešto je što ne polazi baš za rukom svakom puderu...

Kada bi morali izdvojiti jedan make up proizvod čija nam kupovina predstavlja poprilično veliki izazov te oko kojeg se najteže možemo odlučiti, onda bi to definitivno bio puder. Možda previše očekujemo od jednog make up proizvoda, no puder da bi bio dobar treba zadovoljavati brojne stavke; od savršenog prikrivanja kože, ali bez osjećaja težine i zatezanja. Također, važan nam je njegov sastav, odnosno da ne začepljuje pore te da ne stvara dodatan nered na samoj koži. Nadalje, bitno je uzeti u obzir i samu nijansu pudera, odnosno da izabrani puder savršeno imitira naš ten te se s njime i stapa. Činjenica jest da iz godine u godinu na tržište dolaze novi puderi koji okupiraju pažnju zaljubljenica u make up svijet, no teško da neki novi proizvod može konkurirati proizvodima koje već redovito kupujemo iz godine u godinu i čijim se bočicama baš uvijek iznova rado vraćamo.

Riječ je o puderima koji su savršeni spoj dobrog prekrivanja, prirodnog sjaj, besprijekornog finiša i izdržljivosti, pa će se tako na samoj koži zadržati satima. Ovi puderi ponudili su onu savršenu kombinaciju koju uvijek tražimo u bočici pudera, a sjajna vijest je ta da su poprilično različitog cjenovnog ranga, pa su tako prikladni za baš svačiji džep. U nastavku smo izdvojili nekoliko omiljenih pudera koji su se posljednjih godina uvijek iznova isticali kao apsolutni favoriti u raskošnom beauty svijetu!

M.A.C Face and Body, Maybelline FIT me! Matte

Clinique Even Better Glow, Estee Lauder Double Wear

Max Factor Healthy Skin Harmony, Chanel Perfection Lumiere

Foto: Instagram, Max Factor, Chanel, Clinique, Estee Lauder, M.A.C, Maybelline
Objavljeno: 12.01.2022. u 09:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p