KOŽA

Odaberite kvalitetan tonik ovisno o svom tipu kože

Proizvod kojeg ne biste trebali preskakati!

Vrlo često znamo reći kako je određeni beauty proizvod neizostavan dio naše svakodnevne skincare rutine, no kada govorimo o toniku, onda je to zaista tako! Ovaj proizvod iz nekog razloga najčešće preskačemo u svojoj njezi kože lica, a da za to ne postoji niti jedan opravdani razlog, pogotovo kada uzmemo u obzir sve benefite koje naša koža njegovim korištenjem dobiva!

Iako vam se možda na prvu skincare rutina čini predugačkom i nerijetko prekompliciranom, da bi ona bila potpuna upotreba tonika je neizostavna. Tonik koristimo između čišćenja lica i njegove hidratacije, a uz pomoć inovativne formule vrlo lako može ukloniti višak sebuma, uravnotežiti ten te temeljito očistiti pore od eventualnih ostataka šminke i prljavštine. Također tonik poboljšava upijanje hidratantne kreme ili seruma koji se nanose nakon njegove uporabe, pa možete biti sigurni da ćete sva njihova hranjiva svojstva upiti duboko u samu kožu.

Nadalje, ako je vaša koža suha ili dehidrirana, tonik je sjajan za poboljšanje i ovog stanja kože. Nakon njegovog korištenja koža je vidno osvježena, ima ljepši, ujednačeniji ten i onaj zdravi, prirodni glow, a na lice ga možete nanijeti na razne načine; nasprejati po cijelome licu, utapkati prstima ili uz pomoću blazinica. Danas je sve veći broj tonika na tržištu bez alkohola, pa tako ne morate strepiti od eventualnog crvenila ili iritacije kože, što je nekada znao biti slučaj. Osim što je samo korištenje tonika važno, jednako tako je bitno odabrati i onaj koji će najbolje odgovoriti na potrebe vaše kože, a u nastavku smo izdvojili naše vječne favorite!

Masna koža lica

The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Lotion, Dr. Hauschka Clarifying Toner

Mješovita koža lica

NIKEL tonik lavanda za mješovitu i masnu kožu, bez alkohola, Clinique Clarifying Lotion 2 for Dry Combination Skin

Suha koža lica

Nivea Soothing Toner Dry Skin, Apivita tonik s citrusom i propolisom

Foto: Instagram, Nivea, Apivita, Nikel, Clinique, The Ordinary, Dr.Hauschka
Objavljeno: 22.02.2020. u 14:50

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p