KOŽA

Odlične hidratantne kreme sa SPF-om koje obožavamo u hladnim danima!

Za njegovanu i podatnu kožu lica!

Koliko je njega kože lica važna, posebno nam je vidljivo u nešto hladnijem periodu godine kad nam niske temperature isušuju kožu, potiču perutanje ili ljuštenje, ali i narušavaju elastičnost. Upravo zato, uz ostatak njege, od velike je važnosti imati dobru i kvalitetnu hidratantnu kremu koja će nahraniti i zaštiti kožu te joj pružiti sve potrebno!

Hidratantne kreme su jedan od glavnih sastojaka svake beauty rutine, a potrebno ih je koristiti u jednakoj količini bez obzira na to imate li suhu, masnu ili mješovitu kožu. Naime, nedovoljna hidratacija lica može biti jedan od uzroka problema s tenom, stoga želite li to izbjeći, nikako ne zaboravite na svoju kozmetičku policu staviti upravo ovaj proizvod. Nadalje, SPF, odnosno zaštita od sunca je nešto što koristimo tijekom cijele godine, pa čak i onda kada vani nema fizičkog sunca. To je upravo jedna od najvećih zabluda u vezu nošenja SPF-a, a tiče se toga kako ga nije potrebno nositi ako se zapravo ne izlažemo sunčevih zrakama.

Vjerujemo da znate kako sunce, pa iako i oku bilo nevidljivo, prodire iza oblaka, pa upravo zato SPF je sastojak koji mora sadržavati hidratantna krema koju koristite. Tako možete biti sigurni da će vaša koža biti elastična, zaglađena i baršunasta te zaštićena od svih štetnih vanjskih čimbenika. Još jedna bitna stavka koju valja napomenuti je kako prilikom večernje rutine SPF koji ste nanijeli prije izlaska morate valjano i temeljito ukloniti s lica jer samo tako će ostatak proizvoda koje koristite u potpunosti prodrijeti u kožu. To ćete najbolje postići dvostrukim čišćenjem, onim na bazi ulja, a potom i vode.

U nastavku potražite nekoliko odličnih hidratantnih krema sa SPF zaštitom!

Coola Full Spectrum 360° Mineral Sun Silk Moisturizer Organic Sunscreen SPF 30, Biotherm Aquasource Air Cream SPF 15

Bioderma Photoderm MAX krema SPF 50+, Avene Cleanance emulzija za zaštitu od sunca SPF 30

Murad City Skin Age Defense Broad Spectrum SPF 50, Dermalogica Prism Protect SPF30

Foto: Instagram
Objavljeno: 01.12.2020. u 13:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p