KOŽA

Odlične hidratantne kreme za lice koje savršeno odgovaraju svima!

Njega s kojom ne možete pogriješiti!

Bez obzira na to jeste li strastveni obožavatelj kozmetike ili se na vašoj polici može pronaći svega nekoliko proizvoda za njegu, ono što je zasigurno neophodno u svakoj skincare rutini jest dobra krema za lice. Kako je pronaći idealnu kremu koja će sjajno odgovoriti na sve zahtjeve naše kože poprilično izazovno, nije naodmet u svojoj kolekciji imati kremu koja sjajno odgovara baš svakom tipu kože!

Glavni zadatak u njezi kože lica zimi jest održavanje optimalne razine hidratacije, što ponekad i nije toliko jednostavno s obzirom na to da svoje dane provodimo u zagrijanim, suhim prostorijama, a hladnoća i vjetar glavni su neprijatelji samoj koži. Također kožu lica ne možemo zaštititi od navedenih vanjskih čimbenika kao ostale djelove tijela toplim modnim komadima, pa upravo zbog svoje izloženosti, potrebno je u svakodnevnu rutinu uvrstiti hranjive proizvode s kojima će koža biti glatka, nahranjena i zdravog izgleda. Danas se na svakom koraku mogu pronaći razni proizvodi za njegu kože lica, a u bogatom izboru vrlo lako je i izgubiti se. Često eksperimentiranje i stavljanje neprovjerenih proizvoda za kožu definitivno nije poželjno, stoga je ponekad najbolje svoje povjerenje pokloniti proizvodima koji iza sebe imaju status kultni te ih možemo pronaći u gotovo svakoj kozmetičkoj torbici.

Nadalje, iako proizvode za njegu lica najčešće biramo ovisno o tipu kože, kožu kao takvu vrlo je teško podijeliti u neke stroge okvire, posebice zato što i pojedini tipovi mogu imati svoje specifične potrebe njege, primjerice masna koža vrlo lako može zahtijevati dubinsku hidrataciju, posebice zato što je veliki broj proizvoda za njegu takvog tipa kože sklon njezinom dodatnom isušivanju. U nastavku smo izdvojili nekoliko standardnih krema koje sjajno hidratiziraju kožu te su prikladne za svako lice, kao i za nadolazeće hladne zimske dane!

Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief, Avène Skin Recovery Cream

Weleda Skin Food, Kiehl's Ultra Facial Moisturizer

Foto: Instagram, Clinique, Avene, Weleda, Kiehl's
Objavljeno: 27.11.2020. u 13:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p