KOŽA

Odlične kreme za ruke koje stanu u baš svaku torbicu

Proizvod kojeg se zimi ne odričemo!

Potreba za konkretnijom njegom kože nešto je što dolazi s hladnijim danima, posebno kada govorimo o dijelovima tijela gdje je koža najnježnija i najosjetljivija. U tu skupinu definitivno spadaju i naše ruke, koje su za razliku od tijela, izložene hladnom vjetru i svemu onome što zima nosi, a kako one ne bi postale suhe, crvene i bolno ispucale, važno je imati kvalitetnu kremu!

Vrlo često imamo osjećaj kako veliki dio svog vremena posvećujemo njezi kože. Tako satima znamo stajati ispred zrcala, mackajući se razno raznim kremama te smo spremni koži lica pružiti baš sve što joj je potrebno. No, njega kože ne staje na našem licu ili na bogatoj kremi nakon tuširanja za cijelo tijelo, već na našim rukama. Kako su ruke zapravo pravo ogledalo naše njege, one bi trebale u svakom trenutku biti hidratizirane i njegovane, a to vrlo lako možete postići koristeći dobru kremu!

Često znamo govoriti kako je sadržaj naših torbica toliko raznovrstan da su one često i pretrpane, krema za ruke definitivno je nešto što bi se u njoj trebalo pronaći. Tako si možete osigurati njegu u svakom trenutku dana, kada osjetite da je vašim rukama potrebna mala wellness pauza. Na tržištu i ove zime možete pronaći sjajne kreme za ruke koje će ih nahraniti i obnoviti te štititi od štetnih vremenskih prilika, ostavljajući zanosan miris tijekom cijelog dana. Primjerice , Melvita iznimna krema za ruke nije novitet na tržištu, no zbog svojih dragocjenih ulja bogatih omega 3, 6 i 9 masnim kiselinama, karite maslacem i ekstraktom zobi teško da koža neće biti baršunasto meka. Pored ove kreme, u nastavku smo izdvojili i druge mazalice za koje smo sigurni da će vašim rukama pružiti sve što im je ove zime potrebno!

Melem krema za ruke, Melvita Iznimna krema za ruke

Nuxe Krema za ruke i nokte s medom, Apivita Hidratantna krema za ruke

Neutrogena krema za ruke s norveškom formulom, Nikel krema za ruke s pantenolom

Foto: Instagram, Neutrogena, Nikel, Nuxe, Apivita, Melem, Melvita
Objavljeno: 26.11.2019. u 12:07
Tagovi: krema za tijelo

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p