KOŽA

Odlične maske za lice koje će preporoditi vašu kožu

Maske koje u tren oka vraćaju koži potrebnu hidrataciju!

Kada je skincare svijet u pitanju, ono o čemu se ne prestaje pričati posljednjih nekoliko mjeseci jest pogoršani izgled kože, kao posljedica same karantene. Budući da smo svoje dane provodili unutar vlastitih domova te sve izlaske sveli na minimum, nedostatak svježeg zraka, kao i sam stres zbog cijele situacije, doveo je našu kožu u poprilično loše stanje, a kako ju vratiti ponovno u život, otkrijte u nastavku!

Sigurno ste primijetili proizvode razigrane ambalaže na policama omiljenih drogerija, a što je zapravo samo potvrda koliki utjecaj Korejska kozmetika posljednjih nekoliko godina ostvaruje na zapadno tržište. Ono što obilježava Korejsku skincare rutinu jest poprilično dugo stajanje ispred zrcala, budući da ponekad ova rutina zna poprimati i do 11 skincare koraka, ali i sjajni proizvodi koji u prvom redu pružaju koži hidrataciju. Definitivno najpopularniji proizvod takve vrste jest 'sheet' maska, odnosno bijela maramica natopljena moćnim aktivnim sastojcima za njegu kože. Ove maske apliciraju se direktno na lice te imaju otvore za oči, nos i usne te su pomno konstruirane kako bi maksimalno prianjale uz kožu lica.

Njihov način funkcioniranja sličan je kao i kod seruma, samo što su maske ovakvog tipa mrvicu intenzivnije te osiguravaju koži u tom trenutku svu potrebnu njegu. Kod korištenja sheet maski važno je držati se datih uputa te ih koristiti u predviđenom roku koji stoji u uputama kako ne biste izazvali kontraefekt na licu, a nakon što ste gotovi s njezinim korištenjem, preostali sadržaj nježno utrljajte u kožu lica i na područje vrata. U nastavku smo izdvojili sjajne sheet maske koje će vratiti svježinu i zdrav izgled umornoj koži!

La Mer The Hydrating Facial

Pixi Glow Glycolic Boost Sheet Mask

Avon True Nutra Effects Radiance Boosting Sheet Mask

TonyMoly I'm Real Honey Sheet Mask

The Body Shop Vitamin C Glow Sheet Mask

Garnier SkinActive Moisture Bomb Sheet Mask

Foto: Instagram, Grnier, The Body Shop, TonyMoly, Avon, Pixi, La Mer
Objavljeno: 26.05.2020. u 10:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p