KOŽA

Izvrsne pjene za čišćenje lica s kojima ne možete pogriješiti

Za temeljito očišćenu kožu lica!

Postizanje zdravog i besprijekorno čistog izgleda kože lica, u potpunosti je nemoguće bez njegovog temeljitog čišćenja. Riječ je o koraku koji se baš nikada ne bi trebao preskakati, ma koliko bili umorni ili bezvoljni za stajanje ispred ogledala. Uklanjanje šminke i svih nečistoća koje se tijekom dana pojavljuju na koži podosta je složen proces, a kojeg mrvicu olakšavaju sjajne pjene za čišćenje lica!

Pronaći dobar čistač za lice postalo je zahtjevno kao i pronalazak idealne nijanse pudera. Iako je tržište prepuno raznovrsnih čistača koji bi trebali napraviti čudo na našem licu i to u što kraćem vremenu, nekako uvijek imamo osjećaj da ono nije u potpunosti čisto. Ono zbog čega je važno imati dobar čistač na svojoj kozmetičkoj polici jest to što neuklanjanje make upa i ostalih nečistoća može dovesti do začepljenja pora, čime se potiču neželjeni upalni procesi. Također ostatak skincare rutine je u potpunosti besmislen ako ga radimo na nečistom licu, pa tako omiljeni serumi i hidratantne kreme ne odrade svoj posao kako bi zapravo trebali. Za wow efekt na koži nužno je u potpunosti ukloniti sve štetne utjecaje iz okoline koji se na licu skupljaju te pri tome voditi računa da ne iziritiramo kožu lica, a tu su se sjajnima pokazali čistači na bazi pjene.

Pjene za čišćenje lica omogućuju vrlo lako i brzo čišćenje kože, bez obzira na sam tip nečistoća. Njihovo korištenje poprilično je jednostavno; koža se polako pjeni, a zatim se sve temeljito ispere. Fiziološki sastav ovakvih čistača u skladu je s prirodnim pH kože, pa neće nadražiti ili oštetiti samu kožu lica. U nastavku smo izdvojili neke favorite na bazi pjene, stoga nije naodmet uvrstiti ih u svakodnevnu skincare rutinu!

XYY Foaming Cleanser Pack Shot Cap No Back, Avril pjena za čišćenje lica

Balea pjena za pranje lica s ekstraktom bademovog cvijeta

Afrodita Young&Pure pjena za čišćenje lica, Novexpert Express Radiant Pjena za čišćenje s vitaminom C

Foto: Instagram, Afrodita, XYY, Avril, Balea, Afrodita, Novexpert
Objavljeno: 27.04.2021. u 09:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p