KOŽA

Odlični lakovi koji pružaju noktima prekrasan izgled i istovremeno ih njeguju

...jer njegovani nokti su lijepi nokti!

Bez obzira radite li svoju manikuru kod kuće ili svoje ruke prepuštate profesionalcima, uvijek je lijep osjećaj te prvo osvježenje ugledati neke upečatljivije boje na svojim noktima. No, da bi naši nokti zaista bili lijepi, nije potrebno samo odabrati boju s kojom će oni doći do izražaja, već i voditi računa o njihovoj pravilnoj njezi...

Kada govorimo o njezi noktiju, prvo čega se trebamo dotaknuti jest kožica, koja je istovremeno vrlo nježna i otporna, stoga je potrebno pružati joj stalnu hidrataciju. To vrlo lako možete postići koristeći hranjive kreme za ruke ili pak prije odlaska na spavanje, namazati nešto deblji sloj oko samog nokta standardnom kremom za ruke, koja u ovom slučaju funkcionira poput maske. Nadalje, ulja su se također pokazala sjajnim saveznicima kada je ljepota noktiju u pitanju, budući da sjajno njeguju kožicu oko noktiju i drže ju pod kontrolom. No, ono što još možete učiniti za ljepotu i prije svega zdravlje svojih noktiju jest i odabir samog laka, koji itekako može biti i puno pametniji.

@prosto.m

Moramo priznati kako smo poprilično oprezni kada kupujemo proizvode za njegu kože i kose, no one proizvode za nokte pomalo shvaćamo neozbiljno te nam je važno samo da su oni intenzivni i postojani. No, unatoč tome, na brojnim kozmetičkim policama možete pronaći lakove za nokte koji u sebi ne sadrže štetne spojeve kao što su formaldehid, a također su obogaćeni i dragocjenim uljima i vitaminima čime se sprječava listanje i lomljenje nokta. U nastavku smo izdvojili upravo takve lakove u nijansama s kojima ne možete pogriješiti!

Naj-Oleari Oleo lak za nokte s efektom gela, Dior Coral Crush 445

Artdeco Color &Care lak za nokte obogaćen uljem avokada i vitaminima  @allanaramaa

L.O.V Lovtreat Color And Care Nail Lacquer, Catrice ICONails Gel Lacquer

Foto: Instagram, Naj-Oleari, Dior, Artdeco, L.O.V, Catrice
Objavljeno: 23.10.2019. u 12:48
Tagovi: lakovi za nokte

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p