KOŽA

Odlični precleanse proizvodi koje ne biste trebali preskakati u svojoj rutini!

Ključni korak svake beauty rutine!

Moderna beauty rutina nameće nam toliko puno proizvoda da je katkad jednostavno nemoguće razlučiti što nam je zaista potrebno, a što ne. Također, velik izbor nerijetko dovodi i do toga da potpuno nesvjesno iz rutine izbacimo proizvod koji je zapravo vrlo važan, a samo zato jer smo uvrstili neki novi. Prema iskustvima beauty industrije, takav scenarij se najčešće događa upravo precleanse proizvodima.

Precleanse proizvodi su prvi korak prilikom dvostrukog čišćenja lica, no zašto su toliko važni? Naime, riječ je o uljnim čistačima koji krijepe kožu, ali ono još važnije, dubinski i detaljno uklanjaju sve nečistoće koje nakupljamo tijekom dana, sprječavaju lučenje sebuma i začepljenje pora. Vjerujemo kako je svima jasno da obični čistač ne može kvalitetno ukloniti šminku, nečistoće i pripremiti lice za daljnje korake, stoga je precleanse korak kojeg nikako ne biste smjeli preskakati.

Isto tako, ulje kao ključni sastojak je iznimno važan je vrlo lako otapa i tešku šminku, a pritom ne djeluje agresivno na kožu te su precleanse proizvodi povoljni i za korištenje oko očiju bez straha od neželjene reakcije. Također, precleanse proizvodi nisu u ‘sukobu’ s primjerice serumima koji sadrže nešto sirovije sastojke, stoga je bez imalo razmišljanja riječ o najvažnijem prvog koraku koji je uvertira u zdravu, glatku i čistu kožu!

U nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih precleanse proizvoda koji su pokazali najboljima!

Olival Mikro Emulzija, Skintegra Atomic

Dermalogica Precleanse Cleansing Oil, Afrodita Clean Phase 1 uljni fluid za čišćenje lica Sensitive

Foto: Instagram
Objavljeno: 01.08.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p