KOŽA

Omiljene hidratantne kreme koje su kao stvorene za tople dane!

Za ujednačen i zdrav izgled kože lica!

Sigurni smo da već znate kako se njega kože u hladnijim i toplijim mjesecima uvelike razlikuje, ali ipak postoji jedan proizvod koji je baš uvijek konstanta. Riječ je o hidratantnoj kremi koja je tu kako bi nahranila lice te mu pružila dovoljnu količinu vlage, ali isto tako, čuvala od štetnih vanjskih utjecaja.

Možemo se složiti da ne postoji osoba koja nije bila na ‘sto muka’ kada govorimo o odabiru savršene hidratantne kreme. Prije svega na tržištu postoji pregršt proizvoda pa je poprilično izazovno odabrati onaj pravi koji najbolje prianja našoj koži. Ipak, kao i uvijek postoje određeni favoriti koje se ističu svojom kvalitetom i vrlo pozitivnim učinkom, a koji će dugoročno licu pružiti zdrav i postojan izgled. Osim toga, adekvatna hidratanata krema može poslužiti kao sjajna podloga puderu, a i ona sama može biti tonirana što znači da u toplim mjesecima nije potrebno dodatno opteretiti kožu lica agresivnim makeup-om, već naprotiv, ostaviti koži prostora da diše.

Pred nama su sve topliji dani, a to znači da je koži neophodna SPF zaštita koju ima gotovo svaka hidratantna krena, no ipak tu stavku svakako provjerite i u slučaju da nedostaje sastojak zaštitnog faktora, ne zaboravite ga nadomjestiti dodatnim proizvodom koji ćete koristiti uz kremu. Bez obzira na to što su nas prve zrake sunca i nešto više temperature ‘prevarile’, pravi topli dani još uvijek nisu stigli, a to znači da stignete temeljito proučiti i odabrati najbolju hidratantnu kremu za sebe, a kako bismo vam barem malo olakšali posao, u nastavku izdvajamo neke od omiljenih proljetnih favorita!

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly, Bioderma Photoderm MAX krema SPF 50+

Charlotte Tilbury Magic Cream, Kiehl’s Serum-Infused Water Cream

La Roche Posay Toleriane Sensitive, Dermalogica Prisma Protect SPF30

Foto: Instagram
Objavljeno: 02.03.2021. u 15:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p