KOŽA

Omiljeni brend CeraVe na tržište je lansirao novi proizvod kojeg jedva čekamo testirati!

Novitet kojeg se isplati imati nadohvat ruke!

Za kozmetiku CeraVe ste siguro do sada puno puta čuli, pogotovo u posljednje vrijeme kada je postalo nemoguće kročiti na društvene mreže, a da ne uočimo barem jedan proizvod ovog popularnog skincare brenda. Iako ovaj brend već godinama ima kultni status kada je njega kože u pitanju, posljednjih nekoliko mjeseci obara vlastite rekorde u prodaji, koja je skočila za 65%, zahvaljujući upravo društvenim mrežama, pa tako danas gotovo da nema kozmetičke police, a da se na njoj ne nalazi barem jedan CeraVe proizvod....

Također omjer kvalitete i pristupačne cijene nešto je što je kupilo brojne ljubitelje kvalitetne kozmetike, no ovdje je konkretno riječ o proizvodima koji sadrže esencijalne ceramide identične koži, a u prilog samom brendu ide i to što je razvijen je od strane dermatologa, što ulijeva određenu sigurnost u korištenje proizvoda. Nadalje, okosnica brenda je hidratacija, pa su tako svi proizvodi fokusirani na zadržavanje optimalne razine vlažnosti kože tijekom cijelog dana. S istim ciljem kreiran je i novitet brenda koji je nedavno predstavljen na tržištu, a riječ je o Hyaluronic Acid serumu.

Hyaluronic Acid serum, kako mu i samo ime kaže, sadrži hijaluronsku kiselinu koja je poznata po tome da pripomaže u zadržavanju prirodne vlažnosti kože. Pored hijaluronske kiseline, formula proizvoda bogata je i ceramidima koji pomažu u održavanju njezine elastičnosti te u obnovi prirodne barijere kože, a po kojima je brend i prepoznatljiv. Tekstura seruma vrlo je svilenkasta, brzo se upija te je prikladan za baš sve tipove kože, a možete ga koristiti i kao primer jer je sjajna baza za nanošenje make upa. Proizvod trenutno nije dostupan u Hrvatskoj, no pronaći ga možete na web stranici Lookfantastic!

CeraVe Hyaluronic Acid serum

Foto: Instagram, CeraVe
Objavljeno: 04.05.2021. u 11:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p