KOŽA

Omiljeni drogerijski serumi za brze i vidljive učinke njege kože

Serumi koji koži pružaju točno ono što joj je najpotrebnije!

Upoznajte Afroditine super serume Skin Specialist, pet zvijezdi ljepote koje ciljano djeluju visokokoncentriranim formulama i koži osiguravaju točno ono što joj je u određenom trenutku najpotrebnije. Oduševljavaju laganim teksturama, a koža ih jednostavno obožava. Hijaluronska kiselina, kolagen, ceramidi, visok zaštitni faktor, vitamin C ili njihova kombinacija?

Zvijezde nove Afroditine kolekcije, koje pružaju besprijekoran izgled koži lica su hidratantni koncentrat HYALURON za intenzivno i dubinsko vlaženje, lifting serum COLLAGEN za trenutačno popunjavanje bora, uljni kompleks CERAMIDES za iznimno bogatu obnavljajuću njegu i zaštitu. Također, zaštitni serum SPF 30 za visoku zaštitu od UVA + UVB + IR zraka i plave svjetlosti nešto je što se mora pronaći u rutini baš tijekom cijele godine jer osim što je kvalitetna zaštita važna za zdravlje same kože, neophodna je i u anti-age njezi. Nadalje, anti-age serum VITAMIN C Afroditin je superheroj među antioksidansima za posvjetljivanje i ujednačavanje tena, stoga je riječ o proizvodu koji čini vidljivu razliku u njezi!Na temelju potreba kože izaberite jedan ili više seruma te ih tehnikom nanošenja u slojevima uključite u svakodnevnu njegu. Izaberite savršenu kombinaciju i pratite upute za nanošenje pojedinih proizvoda. Podignite rutinu njege kože na višu razinu!

Proizvodi su na raspolaganju u drogerijama diljem Hrvatske, na webshopu te u Afrodita shopovima u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7, Galleria Business Center - Iblerov trg 10).

Foto: PR
Objavljeno: 10.11.2021. u 16:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p