KOŽA

Omiljeni parfemi koje se trenutno isplati kupiti na odličnim Black Friday popustima!

Parfemi s kojima nema greške!
Kvalitetan miris parfema baš nikada ne izlazi iz mode, stoga je sasvim logično da je često, barem na našim prostorima, prilično teško “uloviti” povoljnu ponudu, barem kada je riječ o popularnim brendovima koji su stvorili bezvremenske mirise, a koje obožavamo nanositi tijekom cijele godine.

No, na našu sreću, Black Friday nije rezerviran samo za odjeću, tehniku i obožavane detalje za dom; Crni petak je odlična prilika za kupovinu nešto skupljih parfema, a s obzirom na to da neki od naših omiljenih mirisa gotovo nikada ne završe na akciji, moramo priznati da nas je zaista oduševila trenutna ponuda domaćih web destinacija i trgovina, a koji su u sklopu Black Friday akciji ponudili zaista sjajne popuste! Tako vas u Mulleru i trgovini Belodore danas čekaju popusti od 20 posto na cjelokupan asortiman, uključujući parfeme, dok nas martimex.hr časti s 30 posto popusta do 26. studenog. Svim obožavateljima Lancome mirisa savjetujemo da požure na njihovu službenu stranicu i iskoriste sjajan popust od 30 posto na baš sve artikle, a predlažemo da zavirite i u omiljeni L’Occitane koji u sklopu Black Fridaya također nudi značajan popust!
 
U nastavku članka izdvojili smo naših šest omiljenih parfema poznatih brendova koje se u sklopu ovogodišnjeg Crnog petka zaista isplati kupiti, a koje ćete inače prilično teško pronaći na povoljnim akcijama! 

Versace Crystal Noir, Yves Saint Laurent Black Opium

 Prada Paradoxe

 Yves Saint Laurent Libre, Chloe Nomade

 Narciso Rodriguez NARCISO Poudrée

Foto: Prada, Chloe, Yves Saint Laurent, Narciso
Objavljeno: 25.11.2022. u 12:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p