KOŽA

Omiljeni parfemi koji mirišu na ljeto!

Lagani ljetni parfemi koji osvajaju na prvu!

Iako je ovaj period idealan za obnovu garderobe zbog sezonskih sniženja, pripreme za ljeto ne smiju zaobići niti našu kozmetičku torbicu. Tako će se nešto laganije i prozračnije formule pronaći na našoj koži kako bi mogla preživjeti visoke temperature pred nama, a jednaki pristup imamo i prema omiljenim parfemskim mirisima!

Za parfeme često znamo reći da preuzimaju ulogu modnog dodatka jer pružaju onu ključnu točku na i našim svakodnevnim outfitima te imaju mogućnost transformirati baš svaki naš look, a ono što nam je bitno za vrijeme visokih temperatura jest to da miris bude lagan i dugotrajan. Teški parfemi opojnih mirisa sjajno su rješenje za zimske dane, no oni nikako ne funkcioniraju ljeti, stoga je pravo vrijeme da obnovite svoju kolekciju omiljenih parfema. Pronaći miris koji će istovremeno biti lagan i prozračan, a trajati cijeli dan nije baš jednostavan zadatak, no neki parfemi uspješno odolijevaju i tom izazovu. Citrusni i cvjetni mirisi najbolje opisuju ljetni izbor parfema, a pravi primjer jednog takvog je popularni Chanel Chance Eau Fraîche koji je kao stvoren za ljeto! Ovaj miris osvaja svojim energičnim citrusnim notama i nenametljivim mirisom mošusa koji unatoč laganoj formuli privlači pažnju.

Pored ovog parfema u nastavku smo izdvojili još nekoliko favorita koji neće biti preteški kad živa na termometru pokaže visoke temperature te smo sigurni da će svatko pronaći onaj idealan miris za sebe!

Chanel Chance Eau Fraiche, Juliette has a gun Vanilla Vibes

Versace Yellow Diamond, Tom Ford Rose Prick Eau de Parfum

Chanel Paris Riviera, ARMANI Light Di Gioia Eau de Parfum

Gucci Bloom Hair Mist, Dolce&Gabbana Light Blue Sun Eau de Toilette

Foto: Instagram, Chanel, Juliette has a gun, Versace, Tom Ford, Armani, Gucci, Dolce&Gabbana
Objavljeno: 29.06.2022. u 13:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p