KOŽA

Najprodavaniji parfemi koji su kao stvoreni za proljetne dane!

Divne mirisne note koje osvajaju na prvu!

Iako je ove godine proljeće nešto uranilo, moramo priznati da nam to nimalo ne smeta, već naprotiv, potiče nas da što prije na police stavimo omiljene proljetne favorite, a govorimo li o beauty svijetu, parfeme jedva čekamo prilagoditi toplijem vremenu. To znači da je pravi trenutak za lagane mirisne note koji su svježe i fluidne, a za koje smo sigurni da nikog ne ostavljaju ravnodušnim!

Parfem je proizvod koji svakom stylingu podaruje 'točku na i', a budući da su pred nama sve topliji dani, krajnje je vrijeme da se prepustiti prozračnim i čistim mirisima koji se sjajno uklapaju u spomenuti period. Tako osim citrusnih mirisa obožavamo i one cvjetne, ali ne odustajemo niti od nešto konkretnijih varijanti za sve one koji se ne odriču statement parfema. Prilikom odabira savršenog mirisa valja pripaziti na nekoliko čimbenika, a jedan od glavnih je onaj da parfem mora pristajati karakteru osobe koja ga nosi. Tako komuniciramo svoj stav i stil, a i možete biti sigurni da će se parfem sjajno uklopiti u modne odabire te sve skupa zaokružiti na pravi način.

Unatoč tome što smo sigurni da već imate svoje mirisne favorite, u nastavku smo izdvojili još nekoliko kultnih proljetnih parfema koji se iz godine u godinu pokazuju kao najprodavaniji pa ako još uvijek ne znati koji odabrati, vjerujemo da će vam naša lista olakšati potražnju!

Chloé Nomade, Chanel N°5 L’Eau

Gucci Guilty/Love Edition, Jo Malone Lavender & Coriander Cologne

Miss Dior Rose N’ Roses, Tom Ford Rose Prick

Foto: Instagram
Objavljeno: 28.02.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p