KOŽA

Otkrijte beauty gadget s kojim se vrlo lako možete riješiti mitesera

Proizvod koji se isplati imati na svojoj kozmetičkoj polici!

Bez obzira na tip kože, neke nepravilnosti koje se na njoj pojavljuju zajedničke su svima nama. Tako smo sigurni kako ne postoji osoba koja se barem jednom nije susrela s pojavom mitesera na svome licu, pa sigurno i iz osobnog iskustva znate koliko je zapravo teško riješiti ih se. Ono što nam prvo padne na pamet kada vidimo da se nešto začahurilo unutar naših pora jest njegovo istiskivanje, no to najčešće i nije najsretnije rješenje, već upravo suprotno, može stvoriti neželjeni efekt na licu!

Kako bismo znali kako ih se pravilno možemo riješiti, važno je da prvo budemo upoznati s pojmom mitesera. Miteseri su zapravo folikuli dlaka koji su blokirani mrtvim stanicama kože, bakterijama i sebumom, a što za posljedicu ima široki otvor na površini kože. Kako je riječ o otvoru, sve ono što se nalazi u porama ujedno dolazi u dodir sa zrakom, zbog čega nastaje oksidacija. Ovo je zapravo razlog zašto dolazi do prepoznatljive tamne boje, a miteseri se najčešće pojavljuju na nosu, čelu i bradi te se mogu pojaviti u bilo kojoj životnoj dobi. Njihovo uklanjanje nije baš jednostavan proces, unatoč činjenici da danas na tržištu možemo pronaći pregršt proizvoda koji su ciljano namijenjeni njihovom uklanjanju.

Problem kod kozmetičkih proizvoda koji bi trebali ukloniti mitesere jest to što većina tih proizvoda djeluje samo površinski, dok se miteseri nalaze duboko ispod površinskog sloja, stoga kako biste ih uspješno uklonili, potrebno je primijeniti njegu koja će prodrijeti kroz sve njezine slojeve. Upravo to pruža i ovaj inovativan beauty gadget koji je u kratkom vremenu postao veliki hit među ljubiteljicama dobrog skincarea!

Riječ je naravno o ultrazvučnoj špatuli koju je teško ovih dana ne primijetiti na društvenim mrežama, a način njezinog funkcioniranja poprilično je jednostavan. Za početak očistite lice od šminke te po vlažnoj koži povlačite špatulu. Ovakvi uređaju uglavnom su jačine 3 MHz, što omogućava njegovo prodiranje od 3 do 5 cm u kožu. Efekt je primjetan odmah nakon završetka tretmana; koža je glatka, elastična, zdravog sjaja, a pore sužene i čiste. Ono što nije naodmet jest nakon tretmana nahraniti lice hranjivom kremom, a u nastavku smo izdvojili nekoliko ultrazvučnih špatula u koje se zaista isplati investirati!

Cosbeauty Ultrasonic Skin Scrubber, Elera New Updated Version Mini Ultrasonic Skin Scrubber

DESEA Ultrasonic Spatula, Kingdomcares Skin Facial Scrubber

Foto: Instagram, Cosbeauty, Elera, Desea, Kingdomcares
Objavljeno: 28.09.2020. u 14:37
Tagovi: lice, koža, miteseri

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p