KOŽA

Otkrijte drogerijski gel za čišćenje lica o kojem se ne prestaje pričati

Cjenovno prihvatljiv gel za čišćenje lica koji se mora pronaći u vašoj kolekciji

O važnosti kvalitetnog čišćenja lica ni sami ne znamo koliko redaka smo ispisali, a što svakako potvrđuje važnost ovog koraka u svakodnevnoj njezi kože lica. Od čiste kože zapravo sve polazi jer ako ona nije temeljito očišćena, ne možemo očekivati djelovanje drugih proizvoda koje naknadno nanosimo. Osim dosljednosti, u ovoj rutini vrlo je važno imati i kvalitetan proizvod nadohvat ruke, a upravo smo jedan takav izdvojili u nastavku!

Čista koža nije samo pitanje ljepote, već u prvom redu higijene i zdravlja. Tijekom dana, toliko toga se nakuplja na našem licu, da zaista nije iznenađujuće da se iduće jutro, ako ga naravno temeljito ne očistimo, možemo očekivati pokoji prištić. Od znoja, prašine, sebuma, pa sve do ostatka make upa, zapravo nema toga što ne možemo pronaći na svojoj koži tijekom dana, a cijelu situaciju dodatno može zakomplicirati pogrešan odabir čistača. Koliko god težili temeljitijem čišćenju, to ujedno ne znači i korištenje agresivnih proizvoda koji vrlo lako mogu oštetiti zaštitnu barijeru kože. Na tržištu se mogu pronaći razni čistači, koji se međusobno razlikuju svojom teksturom i načinom primjene, no jedan se vrlo brzo istaknuo kao favorit brojnih zaljubljenica u kozmetiku.

Riječ je o Biobaza blagom gelu za čišćenje lica, a o kojem se u posljednje vrijeme ne prestaje pričati. Ovaj gel baziran je na ekstraktu kamilice te je obogaćen cinkom i aminokiselinama, a volimo ga jer je prikladan za svaki tip kože, pa i za onu zahtjevnu kožu sklonoj prištićima. Gel se koristi u jutarnjoj i večernjoj rutini te ćete odmah primijetiti da savršeno uklanja nečistoće iz pora i make up, bez osjećaja zatezanja ili isušivanja. Također njegova cijena je vrlo prihvatljiva, stoga ne postoji razlog, a da se ne pronađe i u vašoj skincare rutini!

Biobaza Beauty blagi gel za čišćenje lica

Foto: Instagram, Biobaza
Objavljeno: 09.01.2022. u 15:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p