KOŽA

Otkrijte drogerijski serum koji se proda svake minute negdje u svijetu!

Proizvod koji je pronašao sigurno mjesto na brojnim kozmetičkim policama!

Zimi često znamo naglašavati važnost korištenja hidratantnih krema, koje su itekako ključan saveznik lijepe i nahranjene kože lice, no sudeći po situaciji na našoj kozmetičkoj polici, postoji još nekoliko važnih proizvoda koji imaju jednako, ako ne i veću važnost kada je zdravi izgled kože lica u pitanju.

Riječ je o serumima za njegu kože lica, koji su s vremenom postali neizostavan dio baš svake skincare rutine. Danas na tržištu možemo pronaći raznovrsne serume, od onih namijenjenih za različite tipove kože, pa sve do seruma za dnevnu, odnosno noćnu njegu. Široki izbor ovog skincare proizvoda doveo je do toga da danas svatko može pronaći idealni serum, u skladu sa svojim specifičnim potrebama kože. Ovisno o sastojku koji se nalazi u samom serumu, razlikujemo i njegovu primjenu, pa tako oni čija je baza ulje, koristimo nakon hidratantne kreme jer tako njezinu formulu zadržavaju duže na koži, ostavljajući ju mekom i hidratiziranom, satima nakon nanošenja.

Druga vrsta seruma koja se često pojavljuju na tržištu su oni bazirani na vodi, a njih nanosimo ispod hidratantne kreme te je riječ o serumima koji izravno prodiru do unutarnjih slojeva kože, obnavljajući njezinu strukturu. Ono zbog čega volimo ovakve serume su njihove minijaturne molekule koje vrlo lako pronalaze put do najdubljih slojeva kože te kao takvi stvaraju puno bolji efekt po pitanju njezinog izgleda. No, serumi koji su u ovoj skupinu posebno popularni su oni čiji sastav čini hijaluronska kiselina, molekula koju danas ne zaobilazi niti jedna dermokozmetička kompanija.

Za hijaluronsku kiselinu često se zna reći da je čuvar mladolikosti kože lica, najviše zbog njezine sposobnosti da zadržava vodu koju lice prirodno gubi, a što rezultira kojom borom više kao i lošom teksturom kože. Važnost ovog sastojka u kozmetičkim proizvodima postaje sve prepoznatljiva, stoga i ne iznenađuje činjenica kako je jedan serum zahvaljujući ovom sastojku postao totalna senzacija. Riječ je o L'Oreal Paris Revitalift Filler with 1.5% Hyaluronic Acid Anti-Wrinkle Dropper serumu koji se proda svake minute negdje u svijetu. Ovaj serum podigao je prašinu zbog svojih brzih rezultata, u vidu zacjeljivanja i regeneracije same kože te sprječavanju njezinog preranog gubitka elastičnosti. Također ovaj serum sjajan je za ubrzavanje prirodne proizvodnje kolagena, koja opada sa starenjem, stoga nam je sasvim jasno zašto ovaj serum baš svi žele imati na svojoj kozmetičkoj polici. Serum odgovara svim tipovima kože, a brojne recenzije su pokazale kako se bore progresivno smanjuju nakon samo dva tjedna korištenja. Proizvod možete naručiti online, a mi ga jedva čekamo i sami testirati te vidjeti da li je stvarno zaslužio ovoliku pozornost!

LOréal Paris Revitalift 1.5 Pure Hyaluronic Acid Serum

Objavljeno: 23.01.2020. u 11:41

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p