KOŽA

Otkrijte genijalan uređaj zahvaljujući kojem možete zaboraviti na uklanjanje dlačica i do 6 mjeseci!

Učinkovit uređaj iza kojeg stoje samo riječi hvale!

Nismo se niti okrenuli, a nešto više temperature su nam već pokucale na vrata. Tako će u danima pred nama glavnu riječ imati nešto laganiji i prozračniji modni komadi, a koji otkrivaju i veći dio kože. Zimi o pojedinim dijelovima tijela, ponajviše o onim prekrivenim dlačicama uopće ne razmišljamo, pa tako proljeće dolazi kao glasni podsjetnik kako je pravo vrijeme da i tom dijelu tijela pružimo buđenje iz dugog zimskog sna!

Moramo priznati kako spadamo u onu kategoriju osoba koje beskrajno uživaju u skincare tretmanima i opuštajućim beauty rutinama, da nam se ponekad čini kako se naša kupaonica pretvara u pravu wellness oazu. S druge strane, postoje tretmani koje bi najradije zaobilazili u širokom luku jer su dugotrajni i nerijetko nelagodni, a depiliranje svakako spada u tu kategoriju. Uklanjanje dlačica tretman je koji nas najčešće dočeka prolaskom zime, stoga je sada krajnje vrijeme da se upustimo u koštac s neželjenim dlačicama. Nadalje, sigurni smo da ste do sada isprobali pregršt metoda za uklanjanje dlačica, od depilacije voskom, preko brijanja, pa sve do njihovog čupanja pincetom, no niti jedna metoda nije dugotrajna i bezbolna. Od pamtivijeka žene traže načine kako da uklanjanje dlačica postane tretman u kojem zapravo uživamo, a napredak tehnologije je upravo to i omogućio.

Sigurni smo da ste do sada čuli za Philipsov najbrži i najučinkovitiji IPL uređaj koji ne prestaje oduševljavati žene širom svijeta - Philips Lumea Serije 9000. Riječ je o genijalnom uređaju koji odstranjuje dlačice s tijela efikasno, bezbolno i ono najvažnije od svega, dugotrajno! Ovaj uređaj poseban je po svojoj tehnologiji SenseIQ koja prepoznaje vaš tip kože i na temelju toga preporučuje idealan intenzitet tretmana, prilagođavajući se tipu kože. Tako možete bez straha odstranjivati dlačice na svim dijelovima tijela, pa i na osjetljivim područjima, bez iritacije i osjećaja nelagode. Uz uređaj dolaze i specijalni dodaci koji su dizajnirani za svaki dio tijela – za ruke i noge, lice, pazuhe i bikini zonu, stoga možete biti sigurni da ćete pružiti cijelom tijelu kvalitetnu njegu.

Philips Lumea Serije 9000 ima impresivnih 450.000 bljeskova te brzo odstranjuje dlačice, nakon čega je koža mekana i glatka, bez crvenila i iritacija. Još jedan razlog zašto se ovaj uređaj može pronaći na gotovo svakoj kozmetičkoj polici je taj što rezultati traju i do šest mjeseci! Upravo zato je Philips Lumea sjajno rješenje ako nemate vremena za stalne odlaske u kozmetičke salone, a želite na svojoj koži vidjeti jednake rezultate. Iako je riječ o revolucionarnom uređaju, njegovo korištenje poprilično je jednostavno. Nakon što uređaj prepozna vaš tip kože, potrebno je samo prisloniti Philips Lumeu na kožu te pustiti da svjetlosni impulsi odrade magiju. Svjetlosni impulsi prodiru u sam korijen dlake, usporavajući njezin rast. Prvih 4 do 5 tretmana moraju se napraviti svaka dva tjedna, a sljedećih osam se rade u razmaku od četiri do osam tjedana. Nakon 12 tretmana možete očekivati prekrasno glatku kožu i zaboraviti na bilo kakvu brigu oko dlačica!

Pored njegove učinkovitosti, Philips Lumea osvaja i svojim prekrasnim dizajnom koji je i 'Instagram friendly' te se prekrasno uklapa u baš svaki interijer. Budući da se uređaj može koristiti s i bez kabla, ne iznenađuje da je sve češće glavni suputnik na mnogim putovanjima. Iz svega navedenog, sasvim je jasno zašto je upravo Philips Lumea Serije 9000 omiljeni uređaj čak 3,5 milijuna žena u svijetu!

Foto: Instagram
Objavljeno: 16.05.2022. u 12:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p