KOŽA

Otkrijte genijalne serume koji sprječavaju pojavu prištića!

Serumi koji čine razliku u njezi kože lica!

Kada govorimo o njezi kože lica, ono što zapravo najčešće želimo postići jest prekrasan, ujednačen ten bez nepravilnosti. Prištići su nešto što se ponekad jednostavno ne može izbjeći jer njihova pojava na licu ovisi o brojnim faktorima, od toga kakav životni tempo vodimo, pa sve do toga kakav tip kože imamo. S druge strane, postoje proizvodi koji su vrijedan beauty saveznik u skincare rutini, a jedan od njih je i serum s niacinamidom!

S vremena na vrijeme u beauty svijetu se pojavi određeni sastojak koji izazove ogroman hype u njezi kože lica, a ovoga puta je to za rukom pošlo niacinamidu. O čemu je točno riječ? Niacinamid je zapravo vitamin B3 te se radi o aktivnom sastojku koji je idealan za njegu baš svake kože, bez obzira na njezin tip ili stanje. Iako je riječ o moćnom sastojku, on je istovremeno nevjerojatno nježan, pa se kao takav lako uklapa u baš svaku skincare rutinu. Nadalje, serume s niacinamidom će obožavati mješovita koža s proširenim porama i osjetljiva koža sklona crvenilu jer minimalizira vidljivost pora, čisti ih te regulira lučenje sebuma. Upravo zato su takvi serumi idealni saveznici u borbi protiv prištića, pa i akni jer smanjuju upaljenost kože, sprječavajući pri tome njezin gubitak vlage. Tako koža nakon korištenja neće biti suha, već nahranjena i sjajna.

Niacinamid stvara i zaštitnu barijeru na koži pa smanjuje štetnost vanjskih faktora, a možete ga koristiti na razne načine; kao saveznika u večernjoj rutini ili kao pripremu kože za make up. Kao jedan od najpoznatijih seruma ovakvog tipa je The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc-1%, izrazito lagane, gel teksture koja se brzo upija u kožu. Ovaj serum sjajan je za svaki tip kože, a koja je nakon korištenja sjajna, ujednačena te poprima zdrav izgled.

Pored ovog seruma, u nastavku smo izdvojili još nekoliko favorita koje se isplati imati u svojoj beauty kolekciji!

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%, Clinical Niacinamide 20% Treatment
Paula's Choice

Rosal clean probiotic S.O.S. serum

La Roche-Posay Pure Niacinamide, Philosophy 'no reason to hide' serum

Foto: Instagram, Th Ordinary Niacinamide, Paula's Choice, Rosal, La Roche-Posay, Philosophy
Objavljeno: 18.05.2022. u 15:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p