KOŽA

Otkrijte maramice za čišćenje lica koje zaista vrijedi uključiti u svoju beauty rutinu!

Hit proizvod kojeg se isplati imati nadohvat ruke!

U posljednje vrijeme više no ikada postajemo svjesni klimatskih promjena koje se oko nas događaju te da je zapravo krajnje vrijeme da promijenimo način na koji tretiramo okoliš koji nas okružuje. Također, razmišljajući o 'zelenim' promjenama, sve više percipiramo naše kozmetičke police kao prava odlagališta plastike. Stoga se trebamo potruditi da se beauty proizvodi koje koristimo u svojoj svakodnevnoj rutini mogu reciklirati, razgraditi ili iskoristiti na neki drugi način koji će biti nježan prema prirodi!

Zapanjujući je podatak da beauty industrija, u čijim novitetima toliko uživamo, trenutno slovi kao najveći zagađivač okoliša, a zahvaljujući kojoj se na godišnjoj razini proizvede 142 milijarde komada nepotrebne ambalaže i to bez mogućnosti recikliranja. U želji da se na tržištu stalno predstavi nešto novo te da se tako udovolji stalnim zahtjevima znatiželjne publike, beauty zajednica kao takva stvara teško raskidiv lanac neprestane kupovine plastičnih proizvoda koji, nakon što ih potrošimo, završavaju negdje u prirodi narušavajući tako cijeli ekosustav, a čiji smo dio i mi sami! Kako bi se doskočilo ovom problemu, brojni brendovi predstavljaju svoja inovativna rješenja koja osim što su funkcionalna i nježna prema koži, na jednak način tretiraju i sam okoliš. Jedan od brendova koji se primio u koštac s aktualnim problemima je i Nivea, a koji je nedavno na tržište prezentirao poboljšanu verziju beauty proizvoda koji se sigurno može pronaći u baš svakoj skincare rutini!Govorimo naravno o maramicama za čišćenje lica koje su najpopularnije sredstvo za uklanjanje make upa i svih onih drugih nečistoća s kože te ih kao takve možemo pronaći u baš svakoj kupaonici. No, zahvaljujući njihovoj popularnosti, maramice ovakvog tipa do sada su bile promatrane kao zagađivač okoliša broj jedan, budući da većina sadrži mikroplastiku koja se kao takva teško može reciklirati, a kada tome pridodamo činjenicu kako je riječ o jednokratnom proizvodu, sasvim je jasna problematika njihovog korištenja. S druge strane, Nivea je nedavno predstavila praktične, učinkovite i ekološki osviještene maramice za čišćenje lica koje ne samo da su dobre za njegu kože, već ih voli i sam okoliš jer sadrže 100 % vlakana biljnog porijekla, imaju čak 95 % sastojaka prirodnog porijekla i ne sadrže mikroplastiku!

Osim što su nježne prema okolišu, jednako tako djeluju i na samu kožu, a ono što je važno jest iz bogatog asortimana odabrati one maramice koje su najprikladnije za vaš tip kože! Tako su za suhu kožu idealne nježne NIVEA maramice za čišćenje suhe i osjetljive kože, koje sadrže prirodno bademovo ulje. Posebnost ovih maramica je u tome što temeljito čiste kožu lica i istovremeno ju dubinski hidratiziraju! Nadalje, normalnoj koži odgovarat će NIVEA maramice za čišćenje normalne kože s ekstraktom cvijeta lotusa koje nježno i učinkovito uklanjaju šminku i vodootpornu maskaru. Nakon korištenja koža je dubinski čista te poprima zdrav i sjajan izgled.

Ako se obožavate šminkati te vaša make up rutina ima poprilično veliki broj koraka, onda su za njezino uklanjanje idealne NIVEA MicellAIR Expert micelarnih maramice koje uklanjaju vodootpornu šminku, ne ostavljajući tragove make upa na licu. Nakon korištenja ovih maramica nije potrebno dodatno ispiranje lica, što je zaista praktično! Posebno zanimljive su micelarne maramice prikladne za sve tipove kože, a koje zahvaljujući vitaminu E nježno uklanjaju nečistoće s lica, osvježavajući pri tom kožu. Svim tipovima kože odgovarat će i popularne NIVEA Rose Touch micelarne maramice za čišćenje lica s organskom ružinom vodicom koje su nježne prema koži, ali koje učinkovito uklanjaju make up bez trljanja i ispiranja. Nakon korištenja koža je vidno osvježena i tonirana, bez osjećaja zatezanja ili suhoće!


Maramice za skidanje šminke praktične su jer ih možete koristiti bilo kada i bilo gdje; ujutro, navečer, nakon obavljanja svakodnevnih aktivnosti ili kada god vam je potrebno osvježenje. Osim što su jednostavne za korištenje, zbog svog pakiranja možete ih uvijek imati pri ruci, stoga smo sigurni da će i ovaj hit proizvod pronaći svoje mjesto u vašoj skincare rutini!

Foto: Instagram, Nivea
Objavljeno: 02.08.2021. u 10:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p