KOŽA

Otkrijte kremu za ruke iza koje stoje samo pozitivne recenzije!

Krema koja čini razliku u njezi ispucale kože!
Suhoća i osjećaj zatezanja ruku nešto je što je gotovo pa nemoguće izbjeći za vrijeme niskih temperatura, pogotovo kada uzmemo u obzir da je riječ o izrazito tankom dijelu kože tijela. S obzirom na to da lijepom izgledu ruku težimo tijekom cijele godine, svakodnevna njega nešto je o čemu itekako trebamo voditi računa!

Ono što se mora pronaći u baš svakoj kozmetičkoj torbici jest dobra krema za ruke. Njega ruku nije samo estetsko pitanje, već je riječ o zdravlju kože i to na mjestu koje je zapravo poprilično tanko i podložno utjecaju vanjskih čimbenika. Suhoća ruku, a koja nerijetko zna biti popraćena i peckanjem, neugodan je osjećaj kojeg se želimo riješiti, no to nije baš uvijek jednostavan zadatak. Danas se na tržištu mogu pronaći brojne kreme za njegu ruku, ali rijetko koja ispuni sva očekivanja koja imamo od ovog skincare proizvoda. Za početak dobra krema bi trebala biti dovoljno bogata da nahrani kožu u svim njezinim slojevima te istovremeno i brzoupijajuća, bez da ostavlja masni dojam na koži. Krema koja uspješno odolijeva navedenim izazovima je 48 zaštitna krema za ruke koju ste sigurno primijetili u ponudi drogerija, a koja na tržištu postoji već godinama te nas uvijek iznova oduševljava!
 
Ovoj kremi nije dugo trebalo, a da osvoji brojne ljubiteljice njegovanih i zdravih ruku, pa ju kao takvu možete pronaći na brojnim kozmetičkim policama. Vrlo mala količina kreme sasvim je dovoljna da obnovi i najoštećenije ruke, a osim što njeguje kožu, ova krema na njoj stvara i zaštitnu barijeru koja ju štiti od daljnjeg oštećivanja, kao i isušivanja. Definitivno je riječ o proizvodu koji vas neće razočarati!

48 zaštitna krema za ruke

Foto: Instagram, 48 zaštitna krema za ruke
Objavljeno: 03.09.2022. u 21:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p