KOŽA

Otkrijte kremu za lice koja je postala pravi hit na društvenim mrežama jer se drži u - zamrzivaču!

Zanimljiva krema o kojoj se ne prestaje pričati!

Često znamo isticati koliko je beauty svijet inovativan, pa tako iz minute u minutu možemo primijetiti novitete na policama trgovina, a koji nas uvijek iznova oduševe nekim svojim sastojkom, dizajnom ili inovativnošću. Zahvaljujući nešto neobičnijoj primjeni, pravi hype na društvenim mrežama stvorila je jedna korejska krema koju definitivno želimo i sami testirati!

Iako na prvu podsjeća na kutiju u kojoj bi držali sladoled, riječ je zapravo o skincare proizvodu o kojem ovih dana ne prestaju brujati društvene mreže. Hidratantna krema Vue De Pulang Frozen Cream posebna je po mnogočemu, a ponajviše zbog načina na koji se primjenjuje. Naime, kako bi iskoristili baš sve benefite koje ova krema pruža, potrebno ju je držati ni manje, ni više nego u zamrzivaču. Tako na niskoj temperaturi tekstura ove gelaste kreme postaje kristalizirana poput kakvog obrijanog leda, a rezultati njezine primjene na kožu su zaista fantastični.

Rezultati se mogu vrlo brzo primijetiti u vidu smanjivanja natečenosti okoloočnog područja te je koža zategnutija i postiže zdrav sjaj lica. Nadalje, ovakav ledeni tretman smanjuje pojavu finih linija i zadržava optimalnu razinu hidratacije kože, a zbog sastojaka kao što su niacinamid i hijaluronska kiselina, prikladna je za baš svaki tip kože. Vue De Pulang Frozen kremu nije naodmet imati nadohvat ruke u toplim danima koji slijede jer može biti i sjajna njega kože nakon sunčanja, budući da svojom hladnoćom i prirodnim sastojcima umiruje kožu, eliminira crvenilo i vraća osjećaj svježine!

@howdoesshe

Have you seen the VIRAL Tiktok FROZEN face Cream? I tested it out! ##frozencream ##beautyviral ##tiktokviral ##kbeauty ##frozenskincare ##momhack ##review

♬ Campfire - Charmer & Klay
Foto: Instagram
Objavljeno: 06.05.2021. u 12:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p