KOŽA

Otkrijte lagani tekući puder idealan za osjetljivu kožu

Postojani puder idealan za svaki dan!

Moramo priznati kako prema puderima imamo pomalo podvojene osjećaje, budući da jednostavno volimo njihovo prikrivanje svih naših nepravilnosti na koži lica, no s druge strane, težinu koju velika većina stvara na koži vrlo rado bi izbjegli. Da puder može biti itekako lagan i prozračan te istovremeno sjajno prikrivati naše nepravilnosti na koži, dokazuje i puder u nastavu, koji se definitivno mora pronaći u baš svakoj make up kolekciji!

Naša koža posebno je osjetljiva zimi, kada niske temperature i hladan vjetar itekako ostavljaju svoj trag po pitanju njezinog izgleda, a stavljanjem teške baze nikako ne doprinosimo tome da se koža zaštiti, već samo još više pogoršavamo njezino trenutno stanje. Lagani tekući puderi idealno su rješenje kada želimo prikriti pokoju nepravilnost na licu te istovremeno ostati prema njemu nježni, a Avene Couvrance tekući puder pokazao se kao proizvod koji sjajno odgovara na sve navedene izazove.

Riječ je o puderu koji je primarno namijenjen za kožu sklonu iritacijama, a ono s čime nas je osvojio jest njegova sjajna korekcija nepravilnosti i ujednačavanje boje tena, unatoč tome što je na licu poprilično lagan, gotovo neprimjetan. Iako je riječ o laganoj prekrivnoj moći, s duge strane ju možete nadograditi koristeći kist za nanošenje pudera, laganim tapkanjem po koži. Formula omogućava mat efekt na koži, a plusić je i činjenica da je ovaj puder vodootporan, pa tako neće samo tako skliznuti s kože lica, ma koliko vaš dan bio užurban i naporan.

Avene Couvrance tekući puder

Foto: Instagram, Avene Couvrance, Unsplash
Objavljeno: 08.02.2020. u 15:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p