KOŽA

Otkrijte lak koji obnavlja i ubrzava rast noktiju

Proizvod kojeg uvijek iznova kupujemo!

Zdravi nokti nešto su što svi mi priželjkujemo, no ovaj cilj je poprilično zahtjevno ostvariti za vrijeme zimskih mjeseci. Nepovoljni vremenski uvjeti i neprestana hladnoća dovela je do toga da naše ruke izgledaju gore no ikada, a ovaj izgled se sa same dehidrirane kože preselio i na nokte, stoga je potrebno obratiti posebnu pažnju na ovo osjetljivo područje!

Izgled noktiju puno toga može reći o nama. U prvom redu koliko smo zapravo uredni te koliko vremena smo spremni izdvojiti za njegu ovog područja, a vrlo često su i pravi dokaz naše kreativnosti, pogotovo kada je odabir manikure u pitanju. Ne prekratki, a opet ne previše dugački nokti nešto je čemu težimo u njihovoj njezi, no ponekad se ovaj zadatak čini poprilično težak za ostvariti. Bez obzira na to spadate li u skupinu koja baš svaki trend u manikuri želi odmah isprobati ili biste se opisali kao klasičarka koja voli kratke nokte i jednostavnu manikuru, zdravi nokti koji se ne listaju i ne pucaju nešto je čemu svi težimo. Mogućnost da nokat bude što duži, sjajan i otporan na često pucanje definicija je njegovog zdravlja, a to možete pospješiti jednim lakom za nokte o kojem se već dugo ne prestaje pričati.

Riječ je o Eveline 8 in 1 Total Action učvršćivaču za nokte, koji u jednom danu baš svaki nokat vrati u život. Potrebno je prvi dan korištenja na nokat nanijeti jedan sloj ovog prozirnog laka, a zatim drugi dan zaključno s trećim nadograđivati njegovo nanošenje, a potom napravite pauzu kako ne biste preopteretili nokte. U svega nekoliko dana primijetiti ćete kako se izgled vaših noktiju postepeno oporavlja, kako je njihova struktura znatno glađa, elastičnija te kako postižu svoj uredan izgled, nesmetano rastući svakog dana. Također preko ovog laka možete slobodno nanijeti i neku drugu omiljenu nijansu, koja će izgledati kao da ste bili u kozmetičkom salonu!

Eveline 8 in 1 Total Action lak za nokte

Objavljeno: 13.02.2020. u 11:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p