KOŽA

Otkrijte losion za kojeg se često kaže da je pravo čudo u boci!

Proizvod koji vrijedi baš svaku kunu!

Trenutno se na našim kozmetičkim policama može pronaći hrpa proizvoda za njegu kože, što je pravi dokaz da smo se uvelike odmakli od razmišljanja kako nam je za njegu kože potreban eventualno dobar čistač i bogata hidratantna krema. Razne bočice zanimljivih formula uvelike su produžile naše vrijeme stajanja ispred zrcala, od seruma, emulzija, pa sve raznih tonika s kojima koža poprima zdrav i ujednačen izgled. Ono što se pak ne može pronaći u baš svakoj skincare kolekciji je losion za njegu lica, a o čemu je točno riječ i koji proizvod zaslužuje vašu pažnju, otkrijte u nastavku!

Općenito govoreći, losion za lice proizvod je hidratizirajuće formule, čiji je cilj dobro očistiti kožu bez isušivanja i osjećaja zatezanja. Veliki broj losiona sadrži znatni udio vode, zbog čega ne 'sjedaju' teško na lice te su prikladni za baš svaki tip kože. Također veliki broj losiona sadrži posebne sastojke koji pomažu nadomjestiti ulja koja koža gubi tijekom dana te pomažu koži zadržati optimalnu razinu hidratacije. U moru losiona koji se mogu pronaći na tržištu, o jednom brendu se jednostavno ne prestaje pričati, a riječ je o Biologique Recherche i njihovom Lotion P50, za kojeg mnogi govore da je pravo čudo u boci.

Postoji nekoliko tipova ovog losiona, a birate ih ovisno o potrebama svoje kože. Tako je Biologique Recherche P50V idealan za osobe s kožom koja ide od suhe prema normalnoj te nije previše osjetljiva, P50W idealan je za osjetljivu kožu, P50 PIGM400 kreiran je za kožu koja ciljano želi riješiti probleme hiperpigmentacije te pomaže u osvjetljavanju tena, dok je P50 namijenjen za sve tipove kože. Korištenje ovog losiona vrlo je jednostavno, samo nanesete losion na blazinicu i utapkajte ga na čistu kožu. Za nešto bolji efekt, losion uvijek možete nanijeti na mokru blazinicu, a ono što ćete kod njega obožavati jest njegova učinkovitost.

Riječ je zapravo o proizvodu koji je puno više od klasičnog mlijeka za čišćenje, a koža je nakon korištenja ujednačena, hidratizirana, baršunasto meka i prekrasnog, zdravog sjaja. Ono što možete primijetiti kod nekih proizvoda jest blago peckanje i crvenilo, što je zapravo reakcija na njegovo djelovanje i uklanjanje nečistoće koja se nakupila na licu. Za ovaj losion ćete izdvojiti nešto više novaca, no ponekad je puno bolje imati jedan kvalitetan i funkcionalan proizvod, nego hrpu njih s čijom kvalitetom zapravo nismo zadovoljni!

Biologique Recherche P50 Losion

Foto: Instagram, Biologique Recherche
Objavljeno: 12.01.2021. u 10:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p