KOŽA

Otkrijte masažu s kojom lice poprima besprijekoran izgled!

Za rezultate koji zaista čine razliku!

Činjenica jest da su naše kozmetičke police pretrpane raznim proizvodima za njegu te unatoč tome i dalje posežemo na pojedinim novitetima koji su tek stigli u drogerije. Za prekrasan izgled kože lica spremni smo izdvojiti pozamašnu količinu novaca i isprobati razne proizvode kako bi pronašli onaj koji će zaista napraviti vidljivu promjenu, no tajna prekrasne kože zapravo leži u dosljednosti, nešto dužem stajanju ispred zrcala i jednoj masaži koju definitivno morate uvrsti u svoju svakodnevnu rutinu!

Kada govorimo o njezi kože lica, najveći fokus zapravo imaju proizvodi koje koristimo i u koje polažemo sve svoje nade da će napraviti čudo na našem licu, no to baš i nije uvijek tako. Jedna od najvećih zabluda u beauty svijetu svakako je ta da nam za njegovan i zdrav izgled kože treba hrpa proizvoda, a pravi dokaz toga je i masaža lica, koja postaje sve veći trend u svijetu ljepote. Iako nas masaža na prvu asocira na tretman kojim opuštamo svoje tijelo, ne postoji nikakav razlog da istu njegu ne primjenjujemo i na svoje lice, pogotovo kada njome možete postići rezultate koji zaista čine razliku. Ovaj tretman sjajno potiče cirkulaciju krvi, oslobađa pritisak u čeljusti i sljepoočnici, a njome se možete riješiti i natečenosti oko očiju, a također ima i velike anti age benefite.

Masaža se izvodi na čistom licu, a prije nego što uopće s njom započnete, važno je lice nahraniti uljem kako ne bi došlo do oštećenja kože. Također obratite pažnju na sam odabir ulja, odnosno da je njegova formula nekomedogene te da neće začepiti pore. Kada je lice spremno, možete krenuti s masažom, a za koju vam nisu potrebni nikakvi drugi rekviziti osim vlastitih prstiju. Pritisak masaže bi trebao biti srednje jak, a ako osjetite čvorove na licu, slobodno se zaustavite na njima i primijenite nešto snažniji pritisak kako biste na tom mjestu oslobodili čeljust od napetosti. Također ovakvu masažu najbolje je napraviti prije spavanja jer se koža preko noći obnavlja, pa ćete se probuditi s njegovanom i zategnutom kožom koja puca od zdravlja.

U nastavku smo izdvojili i video koji u detalje pokazuje ključne korake masaže, stoga je pravo vrijeme za ovu malu promjenu u svakodnevnoj njezi, a koju će vaša koža obožavati!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 23.02.2021. u 11:38
Tagovi: suho ulje, lice

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p