KOŽA

Otkrijte miris koji u tren oka podiže raspoloženje!

Omiljeni miris zahvaljujući kojem se osjećamo dobro u vlastitoj koži!

Koliko puta ste se uhvatili da ste toliko fokusirani na sve ono što tek treba stići, da zaboravljate živjeti danas, u trenutku i uživati u malim stvarima koje život čine ljepšim? Kako smo neprestano u utrci s vremenom i svim obavezama koje nas vuku za rukav, stalno smo u čekanju boljeg sutra i velikih stvari koje će nam konačno vratiti osmijeh na lice. I tako dok čekamo, kraj nas prolaze trenuci na koje ne obraćamo pozornost, a upravo se u njima krije - sreća!

U malene, gotovo neprimjetne rutine koje nam svakodnevicu čine ljepšom definitivno spadaju i omiljeni beauty proizvodi i to u prvom redu parfemske vode! Parfemska voda zapravo je puno više od popularnog kozmetičkog proizvoda jer pomno odabrana bočica u tren oka može transformirati naš cjelokupni outfit, pružiti mu ono nešto, ali i potaknuti da se osjećamo dobro u vlastitoj koži te nam popraviti raspoloženje! Da, parfemska voda ima toliku moć, a to se posebno može primijetiti kod onih koji kao takvi slave našu autentičnost, sjajno se stapaju s našim karakterom i osobnošću te nas tako izdvajaju iz mase!

Pravi primjer jednog takvog mirisa je Lancôme s La Vie est Belle koji je s godinama stekao status kultne bočice te se može pronaći na gotovo svakoj kozmetičkoj polici. Sjajna vijest je ta da ovaj omiljeni miris od nedavno možemo pronaći u novom ruhu koje pored svog novog, ali jednako elegantnog izdanja, oduševljava i nešto drugačijim pogledom na ovaj ženski miris koji je raznovrsniji i inkluzivniji nego prije, ali s jednako moćnom porukom svim ženama - da je sreća svuda oko nas!


Novi miris La Vie Est Belle Iris Absolu je živahnija, energičnija i emotivnija verzija Lancômeovog klasika u čijem središtu se nalazi prepoznatljiv iris, ali deset puta koncentriraniji nego u originalnoj verziji. Osim što je iris jedan od dragocjenijih sastojaka u proizvodnji mirisa, on je poseban po svom intenzitetu te pruža osjećaj svježine baš cijeli dan. Sočni akord crnog ribiza osvježava mliječni akord smokve, pa je svega nekoliko kapljica dovoljno da kreira osjećaj radosti!

Pored mirisa, novo izdanje kultnog mirisa može se primijetiti i na samom dizajnu bočice! Poznati Lancôme kristalni osmijeh na bočici transformiran je u simbolični val čija je poruka vrlo jasna - širiti dalje svoju verziju sreće! To je vidljivo i iz same kampanje u koju su se uključila i brojna poznata imena, poput Julie Roberts koja je prepoznatljiva po svom osmijehu, Amande Seyfried, Isabelle Rossellini, Lily Collins, Penelope Cruz i Zendaye Coleman, a koje su s cijelim svijetom podijelile svoju viziju sreće te poslale snažnu poruku koja će svakoga motivirati da pronađe i onu vlastitu!Pored toga što Lancôme La Vie Est Belle Iris Absolu parfemska voda asocira na sreću, njezin miris je nešto što u tren oka podiže raspoloženje te smo sigurni da će biti sjajan poticaj za stvaranje uspomena kojih ćete se s osmijehom na licu rado prisjećati!

Foto: PR

*sadržaj nastao u suradnji s brendom Lancôme 

Objavljeno: 08.03.2023. u 13:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p