KOŽA

Otkrijte novi proizvod na tržištu koji pomlađuje izgled kože i koji daje vidljive rezultate u samo nekoliko dana korištenja

Predstavljen X lifting shot Afrodita Professional – jedinstvena kombinacija 5 vodećih peptida na tržištu 
Na nebu, točnije u show restoranu Nebo u središtu Ljubljane, zasvijetlila je nova Afroditina zvijezda beauty rutine - revolucionarni proizvod Afrodita Professional X lifting shot! Ova jedinstvena kombinacija 5 vodećih peptida oponaša djelovanje BOTULINUM TOXINA, ali potpuno neinvazivno, bez injekcijske igle te potiče na prirodno starenje.

Na čarobnom događanju, voditeljica Nina Osenar Kontrec i mađioničar Magic Aleksander, prisutnima su otkrili tajne iznimnog proizvoda X lifting shot. Kako je istaknula Nina, riječ je o kozmetičkom proizvodu koji ispunjava obećanje, jer sadrži jedinstvenu kombinaciju 5 vodećih peptida na tržištu koji u samo 5 dana pomlađuju izgled kože za 5 godina!

Atmosferu predstavljanja ovog ekskluzivnog proizvoda dodatno su upotpunile atraktivne plesačice s pjevačicom Astrid, dok su se brojni gosti iz Slovenije i Hrvatske složili kako je ovaj nezaboravan i glamurozan događaj prošao u izvrsnom društvu Kozmetike Afrodita.

 

X lifting Shot Afrodita Professional je na raspolaganju u Afrodita Beauty Centrima & Shopovima u Zagrebu (Stara Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Centar, Iblerov trg 10), u partnerskim kozmetičkim salonima te Afrodita webshopu.

Foto: Instagram, PR
Objavljeno: 03.10.2023. u 15:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p