KOŽA

Otkrijte odličan proizvod s kojim se vrlo lako možete riješiti hiperpigmentacije!

Serum s kojim su rezultati zagarantirani!

Osunčan i brončan ten nešto je čemu težimo gotovo svakog ljeta. Toliko toga volimo kod preplanule puti, od toga da nam svi modni komad pristaju savršeno, do toga da je naš ten toliko lijepo ujednačen da nam često make up nije niti potreban. Iako vrlo uspješno osunčana koža prikriva neke trenutne nepravilnosti, ne korištenje adekvatne zaštite u vidu krema s visokim zaštitnim faktorom, mogu se stvoriti one nove, koje su poprilično problematične...

Koliko god se isticao negativan utjecaj sunčevih zraka na kožu lica, nekako ne odustajemo od 'hvatanja' boje, pa se tako iz godine u godinu izlažemo štetnim sunčevim zrakama, nadajući se kako će nas nekim čudom posljedice istoga zaobići. No, sunčanje s godinama postaje vidljivo na koži u različitim oblicima, pa tako pored crvenila ili lagane iritacije, na koži postaju jasno vidljive pore, ali i neželjena hiperpigmentacija. Ove mrlje nepravilnog oblika javljaju se kada koža proizvodi više melanina te se zbog toga stvaraju tamne mrljice na koži, a njihova vidljivost je poprilično velika na području ruku i nogu te lica. Hiperpigmentacija nije bolna te ne stvara neke velike probleme, osim onih estetskih, stoga ne iznenađuje da je se mnogi žele i riješiti. Kako biste se uspješno riješiti ovog estetskog problema, potrebno je strpljenje, ali i dobar proizvod pri ruci.

Olivalov serum za hiperpigmentaciju niže same pohvale kada je suočavanje s ovim neželjenim mrljicama u pitanju, a riječ je o serumu koji je obogaćen uljima šafranike i limuna, koji smanjuju proizvodnju melanina. Također u ovom serumu nalazi se i ekstrakt čileanske maline koja pruža prirodnu zaštitu od sunca, no ona nije dovoljna te ju je potrebno nadopuniti kremom s visokom zaštitnim faktorom. Nekoliko kapi seruma nanesite na područje mrlja te ga dobro utrljajte u kožu, a cijeli postupak ponavljajte dva puta dnevno. Sigurni smo da rezultati neće izostati!

Objavljeno: 01.05.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p