KOŽA

Otkrijte omiljeni beauty proizvod Kate Middleton koji se u svijetu proda svakih 20 sekundi!

Ulje koje će transformirati izgled vaše kože!
Ovih dana su sve oči uprete u kraljevsku obitelj, nažalost ne tako lijepim povodom. Osim što se ne prestaje komentirati apsolutni svaki njihov potez, pogotovo kada je nježniji spol obitelji u pitanju, posebno se pod povećalom pronašao njihov izgled. Tako se komentiraju izabrani outfiti od strane modnih kritičara te se procjenjuje koliko zapravo pripadnice kraljevske obitelji drže do svoje ljepote i njege...

Kate Middleton osim što je poznata po svom elegantnom stilu te da rijetko kada griješi s modnim odabirom, jednako tako oduševljava i svojom prirodnom ljepotom. Kate je poznata po minimalizmu kada je make up u pitanju, kao i po prekrasno njegovanom tenu na kojem je gotovo pa nemoguće vidjeti prve znakove starenja. Iako bi rekli da iza nje stoji prava mala vojska kozmetičara i stručnjaka koji održavaju izgled njezina tena na perfektnoj razini, istina je zapravo puno drugačija i jednostavnija, baš kao i sama Kate. Naime, za zdravlje njezine kože zaslužno je ulje šipka brenda Trilogy koje se u svijetu proda svakih 20 sekundi!

Trilogy's Rosehip ulje posebno je po tome što je njegova formula prepuna antioksidansa, pa tako smanjuje crvenilo kada se pojave prištić i usporava starenje kože, a osim Kate obožavatelji ovog ulja su Gwyneth Paltrow, Victoria Beckham i Miranda Kerr. Također, Kate je ovo ulje koristila tijekom svake svoje trudnoće kako bi izbjegla pucanje kože i stvaranje strija, a osim što je riječ o organskom proizvodu, klinički je dokazano da smanjuje fine bore te poboljšava razinu vlažnosti kože, zahvaljujući nizu omega masnih kiselina u formuli. Definitivno je riječ o proizvodu sjajnog omjera cijene i kvalitete, pa se kao takav treba pronaći i u vašoj kolekciji!

Foto: Instagram
Objavljeno: 20.09.2022. u 14:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p