KOŽA

Otkrijte parfem kojem ćete se uvijek iznova vraćati

Parfem o kojem se ne prestaje pričati!

Iako trenutno uživamo u nešto toplijim danima koji nisu toliko uobičajeni za samu jesen, to ne znači da nam ona neće pokazati svoje pravo lice u vidu nešto nižih temperatura i iznenadih pljuskova. Njezina prevrtljivost često nam zadaje pravu muku kada je osmišljavanje svakodnevnih modnih kombinacija u pitanju, a na nju nije imun niti beauty svijet, koji također prolazi kroz razne promjene. Jedan od proizvoda kojeg najčešće mijenjamo s promjenom godišnjeg doba su i parfemi, no s druge stane postoje i oni mirisi koji nam se toliko duboko uvuku pod kožu, da njihova bočica baš uvijek stoji na našoj kozmetičkoj polici!

Postoji neko nepisano pravilo u primjeni samih parfema, pa se tako naši odabiri mirisnih nota mijenjaju ovisno o godišnjem dobu u kojem se nalazimo. Najčešće promjene događaju se upravo nakon ljeta, kada prelazimo s laganijih formula i prozračnijih mirisa, na one nešto intenzivnije i raskošnije. No, postoje neki parfemi koji savršeno odolijevaju svim trendovima, kao i zahtjevima samih godišnjih doba, a njih svrstavamo u skupinu klasika kojima se uvijek rado vraćamo.

@joankeem

Riječ je o bogatim parfemima koji se toliko sjajno uklapaju u našu užurbanu svakodnevicu te koji s vremenom poprime i odraz našeg karaktera i identiteta, pa ih kao takve nerado mijenjamo. Sjetite se samo koliko puta vas je određeni miris parfema asocirao na neku osobu ili vas je vratio na neki događaj kojeg ne želite zaboraviti? Upravo tu moć imaju parfemi klasici; osvježiti neke lijepe uspomene, kao i postati naš zaštitni znak, kojeg jednom kada ga izgradimo, više i ne želimo odreći. Nadalje, ono što volimo kod parfema klasika jest sloboda i nesputanost koju nam pružaju, pa se kao takvi uspješno prilagođavaju našoj svakodnevici, stilu i osobnosti, a pravi primjer toga je i mirisni novitet iz poznate modne kuće Yves Saint Laurent.

Yves Saint Laurent među prvima je prigrlio slobodu kada je iz muškog ormara ispleo umjetnost naglašene ženstvenosti, gracioznost i u konačnici različitost, a kako se oduvijek trudio dokidati granice, ne iznenađuje previše naziv novog mirisa Libre. Sigurno i iz vlastitog iskustva znate koliko je danas veliki luksuz biti slobodan, kao i ostati vjeran sebi, a upravo tako bismo mogli opisati i ovaj novi, cvjetni i zavodljivi miris, koji se definitivno nalazi na samoj granici između muževnosti i ženstvenosti. Spoj narančinog cvijeta, hladne lavande, gorke naranče i sočne mandarine te uz tonove vaniline i jantara teško da možete ostati neprimijećeni ili zaboravljeni, a luksuzni izgled same bočice dodatan je razlog zašto ju uvijek iznova vraćamo na svoju kozmetičku policu.

Parfemi su općenito poznati kao svojevrsni nosioci vlastite osobnosti i stila, stoga odaberite onaj s kojim ćete se osjećati kao da je baš svaki dan vaš!

Objavljeno: 24.10.2019. u 12:34

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p