KOŽA

Otkrijte parfem o kojem društvene mreže ne prestaju pričati!

Parfem s kojim jednostavno nema greške!

Dolaskom nešto hladnijih mjeseci nekako se uvijek pronađemo u potrazi za nečim novim i uzbudljivim. Tako modnim komadima nastojimo unijeti svojevrsno osvježenje u svakodnevne outfite, kao i beauty novitetima koji bi trebali pratiti taj tempo te pružiti ključnu točku na i finalnom looku. Kao brzo i efikasno rješenje, zahvaljujući kojem se osjećamo kao da smo okrenuli neki novi list knjige čije stranice tek trebamo ispisati, izdvaja se svrstavanje nove bočice parfema u postojeću kolekciju, a o jednom mirisu se ovih dana jednostavno ne prestaje pričati...

Kada govorimo o parfemima, zapravo razlikujemo dvije kategorije ljubitelja mirisnih nota; jedni su oni koji se nalaze neprestano u potrazi za nečim novim i inspirativnim, dok su drugi pak vjerni omiljenom mirisu koji ih identificira, pa mu se kao takvom baš uvijek rado vraćaju. S obzirom na to da jesen predstavlja svojevrsnu prekretnicu u svim poljima života, pravo je vrijeme za izlazak iz neke zone mirisnog komfora i isprobavanje novih nota koje će vas sigurno potaknuti na brojne druge promjene svakodnevice.Ako ste ovih dana barem malo zakoračili na popularne društvene mreže, sigurno ste primijetili da svi pričaju o jednom parfemu za koji se već sada kaže kako će obilježiti mjesece pred nama. Riječ je o novom mirisu Prada Paradoxe koji utjelovljuje srž neodredivog ženskog ideala samog brenda te je namijenjen svim ženama koje se neprestano razvijaju u svim područjima života, ali koje uspijevaju u toj promjeni sačuvati sebe, svoju autentičnost.

Ono što prvo okupira pažnju kod ovog parfema jest dizajn njegove bočice koja je trokutasta i koja kao takva obuhvaća sve paradoksalne dimenzije mirisa i ličnosti. Također, oblik bočice inspiriran je izvornim logotipom brenda Prada, a što ovaj parfem čini bezvremenskim komadom. Osim same ideje koja se nalazi iza ovog neobičnog izgleda parfema, moramo priznati da se savršeno uklapa u baš svaku kolekciju te da je izrazito fotogeničan, a što su potvrdile i društvene mreže na kojima se hype ne stišava.Nadalje, Paradoxe miris unio je jedan nov, svjež pogled na pitanje ženstvenosti te je zapravo svojevrstan simbol kontradiktornosti. Riječ je o mirisu koji je jednako zagonetan i ugodan, ali i moderan te istovremeno vrlo tradicionalan. Upravo zato je idealan odabir za sve ljubitelje klasike kada su parfemi u pitanju, kao i za one koji vole eksperimentirati s mirisima. Iza ovog mirisa nalaze se vrhunski majstorski parfumeri škole Givaudan Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu i Antoine Miasondieu te savršeno ujedinjuje bezvremenost i avangardu.

Ono što se prvo može osjetiti su izražene note gorke naranče i jasmina, a poseban 'štih' pružaju cvjetni tonovi buketa bijelog cvijeća. Element iznenađenja stvara aroma Ambrofix™ koja se obično stavlja u muške mirise, a što ovom parfemu pruža svojevrsnu prepoznatljivost i odvažnost. Miris je zapravo vrlo intiman, ali istovremeno živahan te je kao takav prikladan za korištenje tijekom cijele godine. Također, ono što volimo kod ovog parfema jest to što se satima zadržava na koži, bez obzira na užurbani tempo svakodnevice.

Ako još uvijek niste pronašli parfem po svojoj mjeri ili jednostavno žudite za nečim novim, što će vas izdvojiti iz mase, onda je ovo parfem s kojim ne možete pogriješiti!

Foto: PR, Instagram
Objavljeno: 03.10.2022. u 12:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p