FHR MAN

Otkrijte parfem za muškarce čiji miris posebno vole - žene!

Parfem koji ostavlja dojam!

Osim što ga koriste kao jedan od glavnih aduta u zavođenju, muškarci parfemom otkrivaju svoju osobnost, karakter i stil i nije tajna da žene teško odolijevaju muškarcima koji dobro mirišu. Odabirom parfema možete ostaviti snažan dojam samouvjerenog i odvažnog muškarca, a parfemska formula L’Art du Parfum Men J'OSE Eau de Parfum pariškog brenda Eisenberg univerzalan je spoj mirisnih nota uz koje sigurno nećete proći nezapaženo.

Mirisna kreacija Joséa Eisenberga kultni je parfem koji je na jedinstven i elegantan način odraz osobnosti njegova tvorca. Primamljiv, nezaboravan miris kreiran je na bazi toplih, ali snažnih nota jantara i kave. J’OSE je logičan izbor svakog muškarca koji se usprkos normama usuđuje živjeti na svoj način. Neočekivanu zavodljivost označavaju tajanstvene visoke note mente i pelina koje su odraz individualnosti i samopouzdanja svakog alfa muškarca koji ga se usudi nositi.

Ženska inačica L’Art du Parfum J’OSE Eau de Parfum izazov je za sva pravila, a svjež živahni impuls limuna i mente kontrast je srednjim notama koje sjedinjuju eleganciju jasmina s ukusnim daškom mocha kave. Mali mirisni rituali zavođenja ovih blagdana mogu biti u paru pa svoju ljepšu polovicu možete iznenaditi toplim baznim notama jantara koje će ispisati uspomene na ovaj smioni parfem.

Eisenberg L’Art du Parfum J'OSE Eau de Parfum

Foto: PR
Objavljeno: 17.12.2020. u 12:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p