KOŽA

Otkrijte prvi proizvod za njegu kože lica poznatog make up brenda Catrice

Za hidratiziranu i blistavu kožu lica!

Sigurno ste do sada navikli da beauty tržište nikada ne miruje, pa nas tako svakodnevno iznenadi nekim novim proizvodima koje već od prvog dolaska na police drogerija jedva čekamo testirati. Zima je period u kojem više no ikada priželjkujemo lijepu, sjajnu i prije svega hidratiziranu kožu lica, a poznati make up brend lansiranjem svog prvog skincare proizvoda vrlo lako bi mogao naše želje pretvoriti u realnost!

Hidratantna krema za njegu kože lica definitivno je nešto što možemo pronaći na gotovo svakoj kozmetičkoj polici, a uz kremu svoje sigurno mjesto sve češće zauzima i serum, koji je jedan od saveznika hidratizirane i sjajne kože lica. Zima se pokazala poprilično neprijateljski nastrojena prema izgledu naše kože lica, a zbog čega ona poprima svoj suh i umoran izgled, stoga njega sa samo hidratantnom kremom jednostavno nije dovoljna. Serum zahvaljujući svojoj visoko aktivnoj formulaciji prodire duboko u kožu i to znatno dublje od uobičajene kreme, djelujući na stanje i izgled kože iz njezine unutrašnjosti, a ne površinski kao što je običaj kod krema.

Važnost seruma postaje prepoznatljiva kod brojnih brendova, pa i onih make up, koji sve češće izbacuju svoje linije skincare proizvoda, a na ovaj popis od nedavno se pribilježio i omiljeni drogerijski brend Catrice. Hydro plumping serum proizvod je s kojim je Catrice započeo svoju prvu skincare priču, a riječ je o serumu koji sadrži 1,5% hijaluronske kiseline. Razina hijaluronske kiseline u koži s godinama pada, pa je potrebno održavati dovoljnu razinu vlažnosti u koži te povećavati razinu hidratacije, a osim što će ovaj serum zadržati vodu u koži, pružit će joj otpornost te će ju učiniti čvršćom. 

Samo pakiranje Catriceovog Hydro plumping seruma poprilično je jednostavno i nenametljivo, a tekstura je vrlo gelasta, bez specifičnog mirisa. Proizvod je potrebno nanijeti na vlažnu kožu te ga utapkati lagano prstima jer će se tako puno brže upiti. Ovaj serum sjajna je podloga prije nanošenja make upa te s njim svaki proizvod puno bolje sjedne na kožu lica. Koža je nakon nanošenja seruma vidno osvježena, zdravog izgleda, a zahvaljujući pantenolu, ima plumping i umirujući učinak, stoga smo sigurni kako će ovaj serum pronaći svoje sigurno mjesto na brojnim kozmetičkim policama!

Catrice Hydro plumping serum

Objavljeno: 03.02.2020. u 11:26
Tagovi: beauty

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p