KOŽA

Otkrijte serum koji će vam pomoći u borbi protiv podočnjaka, ali i smanjiti vidljivost celulita!

Praktičan proizvod kojeg se isplati imati na svojoj kozmetičkoj polici!
Od svih nepravilnosti na koži lica, podočnjaci definitivno spadaju u skupinu onih koje je jednostavno najteže prikriti. Ponekad su toliko vidljivi da ih ni najgušći korektor ne može sakriti, a zbog česte suhoće ovog područja njegov pigment uvlači se u sitne porice, čime samo stvaramo kontraefekt. Upravo zato nije loše imati nadohvat ruke genijalan proizvod koji ne samo da vraća svjež i odmoran izgled licu, već ga možete koristiti i za smanjivanje vidljivosti celulita!

Brojni su razlozi zašto nastaju podočnjaci, a kao najčešći istaknuli su se loša cirkulacija, izrazito tanka koža ispod očiju te umor. Danas se na tržištu može pronaći zaista pregršt proizvoda za njegu ovog osjetljivog područja, a najpopularniji način njihovog prikrivanja je korištenje make upa. S druge strane, za dugoročne rezultate ipak je potreban kvalitetan skincare proizvod, kao i dosljednost u samoj njezi. Proizvodi na bazi kofeina najbolje su rješenje za smanjivanje natečenosti oko očiju, a definitivno najbolji proizvod takvog tipa je hvaljeni The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG.

Riječ je o serumu koji je primarno fokusiran na njegu područja oko očiju te sadrži iznimno visoku koncentraciju kofeina od 5% te EGCG, flavonoid prirodno prisutan u zelenom čaju kojem se pripisuju brojne koristi za zdravlje. Kofein ovdje djeluje kao antioksidans te ima anti-age učinak, pa tako sužava krvne žile čime se smanjuje vidljivost podočnjaka. Također, ovaj proizvod djeluje i kao diuretik pa će pomoći u otpuštanju zadržane vode u području oko očiju. Nakon korištenja koža na licu izgleda zaglađenije i čvršće, a vrlo sličan efekt pruža i ako ga nanesete na celulit. Nekoliko kapljica seruma ugrijte u dlanu te ga umasirajte na dijelove kože gdje je veća vidljivost celulita. Kontinuiranom njegom možete smanjiti opseg bedara, a licu vratit odmoran i svjež izgled! Praktično, zar ne?

The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG

Foto: Instagram, The Ordinary
Objavljeno: 04.01.2022. u 09:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p