KOŽA

Otkrijte serum koji se u svijetu proda gotovo svake tri sekunde

Serum čiji su rezultati na licu vidljivi odmah!

Kada su serumi u pitanju, definitivno najviše pažnju kradu oni namijenjeni hidrataciji kože, kao i za korekciju eventualnih nepravilnosti. No, u moru seruma koji se mogu pronaći na tržištu o jednom se jednostavno ne prestaje pričati, a u što potvrđuje i podatak da se jedan ovakav serum u svijetu proda gotovo svake tri sekunde...

Naravno govorimo o The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% serumu koji se pokazao pravim malim čarobnjakom kada je njega kože lica u pitanju. Sigurni smo da ste do sada nebrojeno puta čuli za brend The Ordinary, no ono što je pomalo zbunjujuće kod ovog brenda jest bogati izbor proizvoda, kao i potrebno znanje kako koji proizvod koristiti i kombinirati, budući da je riječ o sirovinama koje u pogrešnim kombinacijama vrlo lako mogu stvoriti i efekt suprotan od željenog. Ono s čime svakako ne možete pogriješiti ako imate kombiniranu, masnu ili problematičnu kožu jest ovaj bestseller.

Niacinamid (vitamin B3) se pokazao kao sjajan saveznik u borbi protiv tamnih mrlja, a također ga volimo jer dubinski čisti pore kože, pa tako smanjuje i same nepravilnosti. Također visoka koncentracija tog vitamina u ovoj formuli dolazi zajedno s cinkovom soli pirolidon karboksilne kiseline, čime se smanjuje proizvodnja sebuma te postiže ujednačen i matiran izgled kože lica. Njegova formula pomalo je gelasta, bez ikakvog mirisa te se brzo suši na koži, ostavljajući ju zaglađenom, a rezultati su vidljivi odmah. Ovaj proizvod možete koristiti u jutarnjoj rutini i/ili večernjoj, a odlično će poslužiti i kao primer, prije nanošenja make upa jer stvara jako lijepu bazu za šminkanje. Ono što ne preporučujemo jest njegovo korištenje s proizvodima koji sadrže vitamin C, stoga ih kombinirajte naizmjenično.

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% serum

Foto: Instagram, The Ordinary
Objavljeno: 20.03.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p